Aktív pasit keresek péntekre, normál illetve nagy mérettel rendelkezőt. Helyem van Pest megyében de ha neked van az a legjobb.
Írok privátban!
(Ez egy válasz Kezdobi33 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten szopnék.
Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Most Gyömrőn valaki?
Budán szopatnék szopnék 4 napja nem ürítettem!
Helloka! Ma legyen Vidamvasarnap, aktiv ferfit keresek aki kenye kedve szerint kihasznalna
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szia. Írj ha gondolod, én szigetszentmiklósi bi pasi vagyok
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 18:40

Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén 4iszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.-
Szigetszentmikloson pasit keresek aki ürítene
Pápa és környékén (max 50km) lenne kedve valakinek találkozni ma este? Helyem van, de utazni sem gond

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok. Mail publikus írj
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén 4iszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.-
Repter valaki?
Sziasztok estére keresek uni pasit.
Helyem van.
Helyem van.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hello! Bi pàrt keresek egy kis kalandozásra!
Fiatal srac aktiv partnert keres ma gyor szhely sopron regioban
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Sziasztok!
Holnap egész nap szabad vagyok Budapest - Pest megye ok. 56/170/100 biszex kezdő és szűz ,minden belefér,oda megyek ahova akarod.
Holnap egész nap szabad vagyok Budapest - Pest megye ok. 56/170/100 biszex kezdő és szűz ,minden belefér,oda megyek ahova akarod.