ma estére keresek sexpartnert,helyem van győr mellett
Baja most valaki?privibe küldök számot képcsere természetes
Kisku félegyházán hallyel rendelkező urat keresek. Átlagos vagy kisebb inkább kisebb szerszámmal kor alkat nem számít
Szopatni kedvelő budapesti partnert keresek
Estére keresek szexpartnert!
Szopni szerető fiatal fiut keresek,kezdők előnybe, Pécs
Sziasztok. Ma az esti órákban találkozna valaki Veszprém és környékén (max 50km)? Csak srácot keresek. Vékony passzív vagy férfias aktív érdekelne
esetleg kíváncsi heteró.. a többit privátban

Holnap valaki Kiskunfélegyházán? Helyem van.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Szexre keresek potens pasit Harkány, és környékén!!!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, illetve hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Ma valaki Balaton déli part? Írj
Baja ma este?
Szexelni, élvezkedni este?
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Szopnék ápolt pasit,este autóban,szabadban!
Mit tudhatok rollad
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden a kertben.
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)