Miskolc és környéke.Ma 9-10 között valaki?Szopok,szopatok.Valami hely kell.
Sziasztok! Ma délelőtt szívesen kényeztetnék egy ápolt, megbízható partnert, helyem van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Holnap délelőtt 9 óra után,cumiznék igényes pasit budapesten!
Harisnyában és bugyiban lennék!
Harisnyában és bugyiban lennék!

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Én igazán arra lennék kíváncsi hogy mennyivel másabb ha egy pasi szop le. A női nemmel jók a tapasztalataim de e téren még nincs. Viszont kezdetnek max egy jó kézimunkát vállalnék be max. Aztán ki tudja… ha közben beindulnak a hormonok
Hali vagyok
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 06:15

Aktív srácot pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele helyem van
Aktív srácot pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele helyem van
Kiváncsi lennék hogy van e a közelembe olyan aki le cumizna e?

Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Sziasztok! Szopatnék! Debrecen és környéke valaki? Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Ma délután is ok!
Szép reggelt! Dunaújvárosban valaki reggel?
Nyíregyháza, Nyírbátor?
Sajnos messze vagy :(
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 21:37

Masszírozok Mosonmagyaróvár környékén igényes környezetben képzett masszőrként.
Masszírozok Mosonmagyaróvár környékén igényes környezetben képzett masszőrként.
Zalaegerszegen masszőrt keresek !
mackós srác keres aktiv srácot bp 18.ker
Neszmély környékén orál?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Hol szoktál ülni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 11:12
Törölt felhasználó (4690837)

Senki? Kijöttem elszívni egy cigit. A padon ülök kék pólóban.