Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem? Debrecen és környéke? Meg is dughatnál ha úgy alakul! Ma délután 16órától jó lenne!
XI ker ma keresek gyere ha kanos
Ma 1 óráig van helyem 11ker Bocskai úton. Aktív: normális srácot keresek.
44éves vagyok.
Privátba írj!Köszi
44éves vagyok.
Privátba írj!Köszi
Jövő héten valaki Siófokon a Hotel Európában?
Nagykanizsa-Keszthely-Balatonmária környékén keresnék igényes fiút…
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Fejér megyébe keresek egy normális nagyobb méretekkel rendelkező férfit, akin ki tudnám végre próbálni a szopást és a torokba élvezést. Diszkréció elvárt. Munkahelyem miatt sajnos vagy korán vagy késő este megoldható csak és az is csak kocsiban vagy a szabadban!
Fejér megyébe keresek egy normális nagyobb méretekkel rendelkező férfit, akin ki tudnám végre próbálni a szopást és a torokba élvezést. Diszkréció elvárt. Munkahelyem miatt sajnos vagy korán vagy késő este megoldható csak és az is csak kocsiban vagy a szabadban!
Melyik oldalról legyen bi???
(Ez egy válasz Doktornénipártkeres üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap estére bi fiút keresünk...
Sziasztok,
Tatán keresek egy bi fii tagu párt esetleg idösebb pasit holnap estére
Tatán keresek egy bi fii tagu párt esetleg idösebb pasit holnap estére
XI ker most?
Olyan párt keresek, ahol a pasik is foglalkoznak egymással. Finom, kényeztető orál és egymás farkának olajozása
Ma késő este a XX ba autódban szopnálak
Biszex par akihez csatlakozhatnek holnap delelott? Passziv bi szerepben szivesen lennek!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szívesen szopnék! 42 éves pasi vagyok.Mind hova menjek és Szombathelyen belül megyek ha akarod.
Szép napot ! Teljesen kezdőként keresnék ma estére kiskunlacháza ráckeve közelében partnert utazni tudok van autóm
Tehát ma is csak mindenki hirdet?
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Megpróbálhatnál megdugni is!!!! Maximálisan titokban diszkréten!!!!
Cumizni szerető párt keresek! Csak párt!