Sziasztok most Balatonlelle környékén szopnèk nyalnèk dugnèk dugatnám magam
Szia! Írtam
(Ez egy válasz Gdavid93 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Írtam
(Ez egy válasz Gdavid93 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem! Debrecen és környéke valaki? Meg is dughatnál ha úgy alakul!
Holnap este 22 után? Borsod megye?

Miskolc és környéke.Most valaki?Szopok,szopatoķ,tudok menni.
Mindig is ki akartam próbálni hogy milyen egy farkat leszopni vagy épp úgy lemélytorkozni, hogy érezzem a lüktetését a torkomba és a libabörös zacsit az államon. Na meg persze az a bizonyos torokba élvezés, kiváncsi vagyok mindenre. Ugyhogy ha valaki megadná ezt a lehetőséget, élnék vele. Fejér megyébe keresem azt az embert, akinek viszonylag nagyobb dorongal redelkezik. Írj bátran, egyeztetünk mindent. Helyem nincs, ugyhogy kocsiba tdunánk ezt megtenni vagy a szabadba.
26 vagyok. Várom irásod ha tetszene
26 vagyok. Várom irásod ha tetszene

Pápán, rendszeres szopnék helyem sajnos nincs, de jelenleg sötétben, szabadban is találunk helyet... ??? adatlapom....!
Hetfon ejszaka Nyiregyhazan bi par jatszotarsa lennek, passziv bi szerepben. Parok?
Szia, èn benne lennék!
(Ez egy válasz Silver762 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tibi, Tibi
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 19:49

Sziasztok.Szexy shemale és uni bi pasi.
Ma estére fiatal uni bi pasit keres.Érden helyünk van.
Jászság
(Ez egy válasz Kristóf86 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre?
(Ez egy válasz szoplak88 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 13 kerben valaki valami jóra fontos az igényesség.
Hello Bello!
Most valaki gárdonyban a nudin?
Sziasztok Balatonlelle környékén ma estére valaki?
Miskolc és környéke.Ma késő este szopok,szopatok.Minden megoldás érdekel!
Székesfehérvár, vagy környékén nem duci srác?
Sziasztok.Szexy shemale és uni bi pasi.