Szia honnan írsz enyim nem kicsi
(Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló enyim nem kicsi pesti vagyok
Valóban nagy faszú pasi írjon!

szoptass és dugj kedvedre, csak Bp
Sziasztok! Rácalmáson horgászok,meglátogathatna valaki
Fehérváron vagy környékén valaki?
Székesfehérvár környékén aktív vagy uni pasit keresek.
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Reptéren lesz valaki ?
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, 20/5 mérettel keresnék egy igényes fiút Nagyatád-Szigetvár-Barcs környékén…
Mint férfi keresek most nagy farku aktív pasit …..
Zalaegerszegen ma 14-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 07:03

Törölt felhasználó (73899)
VIP

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

megnéznék egy masztit ma Szentmártonkáta,Pusztamonostor,Jászágó környékén kocsiban,szabadban
Ma szopnék kivételesen viszonzatlanul szép farkú pasit... De ez a mai napra áll csak...
Érett férfivel ismerkednék Budapest és környékéről aki elé letérdelnék és a számba verné akár érintés nélkül is ,szeretném hosszasan élvezni az ízét mielött lenyelném !Pisilés is érdekel !Idősebb mackós alkat előny !Helyem nincs de utazni tudok !
Budapesten szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Gödre el jössz? Akkor benne vagyok
(Ez egy válasz Dagisz üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Neszmély környékén orál?