Esztergom és környékröl valaki????
Sziasztok,
25 és 27 évesek vagyunk max 45 éves korig keresnénk pasit kukkolásra szimpátia esetén orális jatékra.
Levelet írjatok és ott folytatjuk.
25 és 27 évesek vagyunk max 45 éves korig keresnénk pasit kukkolásra szimpátia esetén orális jatékra.
Levelet írjatok és ott folytatjuk.
Repter?
Sziasztok! Ma esti órákban Győr, vagy győr környékén egy kölcsönös orál?
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Székesfehérvár környékén aktív vagy uni pasit keresek.
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, 20/5 mérettel keresnék egy igényes fiút Nagyatád-Szigetvár-Barcs környékén…
Tiszafüreden ma szopni imadot keresek.de az sembaj ha csak kivernéd a farkam.privatba keres
Sziasztok, Egerben van olyan hely ( ter vagy park stb. ) ahol melegek talalkozni szoktak?
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
Aktív uni pasit pasikat keresek. Hely megoldható.
Aktív uni pasit pasikat keresek. Hely megoldható.
Zalaegerszegen ma 14-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Nagyfarkú pasit szopnék!
A repülőtérhez egy pontos címet valaki tudnak küldeni?
Szhbattan szopatnek kis mérettel.
Szia jo farkad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 10:26
Törölt felhasználó (1093532)

sziasztok, valaki a reptérnél 2-3körül?
Hol van?
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, valaki a reptérnél 2-3körül?
Bocsánat budapest és vonzás körzete
Szép napot esetleg valakinek mennek kedve este találkozni ?