Most.
11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
Hely van!!
11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
Hely van!!
Ma késő délutánra vagy éjszakára (0:30-1) keresnék egy szimpatikus partnert , akivel egy kis autós kaland szóba jöhetne. Kölcsönös farokverés , szimpátia alapján esetleg más is.Adatlapomon több info. ( pár képet mutathatok akár női páromról is , hogy izgalmasabb legyen a kaland ).
Kökin várnék segítő kezet. 40 éves korig illetve normál vagy vékony testalkat.
Ma szopnék szopatnék napközbe Kecskemét környékén
Csepelen kíváncsi hetero veretné passzíval most autódban. prívátba írj
Erdőkertesen, egy eldugott kis tavacskánál töltöm a napot. Valakinek lenne kedve egy kis kalandhoz itt?
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Ma is ok. Meg is dughatnál ha úgy alakul!
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Üdv.
Most 11ker Bocskai út környékén keresek aktív srácot. Hely van. 44éves vagyok.
Privátba írj!
Most 11ker Bocskai út környékén keresek aktív srácot. Hely van. 44éves vagyok.
Privátba írj!
balaton északi parton veszprém környékén kölcsönös szopás fasz verés valaki ?holnap délelött
Érett hellyel rendelkező Budapest és környéki szopatómat nyalatómat keresem hosszabb távra ,mindenféle viszonzás nélkül ,ötven felett ,telt alkat előny de nem feltétel !
Pesten szopnék valakit
Pesten szopnék valakit
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Ma kb 0:30-1 óra tájékára keresnék egy szimpatikus partnert , akivel egy kis autós kaland szóba jöhetne. Adatlapomon több info. Közös - cserés faszverés , esetleg több. ( pár képet mutathatok akár női páromról is , hogy izgalmasabb legyen a kaland )
Miskolc és környéke,Nyéki tó.Leszopnák most valakit.
Kint vagyok. Van valaki ?
Sziasztok!
Ma este pasi Székesfehérváron?
Ma este pasi Székesfehérváron?
Gárdonyban van még valaki vagy esetleg jön még valaki ki??