Valaki akinek kézzel segíthetek?
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm.
Miskolcon autóba segítenék valakin. Délután 3-ig érek rá. Fiatal sportos srác vagyok. Utazni nem tudok
Sziasztok Ma délután szopnék Nagykőrös és környékén
Helyem van
Helyem van
Sziasztok
Zalaegerszegi aktív férfiakkal ismerkednék. Többit privátban!
Zalaegerszegi aktív férfiakkal ismerkednék. Többit privátban!
Meglesnék egy autós,szabadtéri masztit Bicske kke
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Újhartyány Dabas valaki? Szopnék.
Hello. Ma este vagy holnap reggel Dabason orálszexre keresek partnert. Hely megoldható,de szabadban is oké.
Sziasztok. Ma 2-3-4 körül barcika és környékén uni/passzív pasi hellyel?
Sziasztok,ma délután 2-3 körül keresek passzív partnert Sárospatak környéken,aktív vagyok
Sziasztok
Egy kezdetleges házi glory-hoz keresék egy számunkra kimondottan sármos srácot - férfit. Párom is jelen lenne így ő választ partnert jelenleg inkább. 30-45 éves korig és a közkedvelt és sokat emlegetett sportos testalkat előny. Többi megbeszélése privátban.
Egy kezdetleges házi glory-hoz keresék egy számunkra kimondottan sármos srácot - férfit. Párom is jelen lenne így ő választ partnert jelenleg inkább. 30-45 éves korig és a közkedvelt és sokat emlegetett sportos testalkat előny. Többi megbeszélése privátban.
Pápa és környékén (max 60-70km) keresnék srácot aki talizna napközben vagy estefelé
helyem van, de szabadban is benne vagyok. A többit privátban

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Most délelőtt Keszthely környékén szopnék gecit nyelnék egyoldalúan .
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm.
Szopnék Budaörs
Balatonmária környékén 2 bi pasi megnézne párokat, pasikat sex közben.
Sziasztok! Békés megye? Idősebb havert keresnék. A részletekért keres privibe. Üdv
Kisfarkú duci keres kisfarkú ápolt ducit diszkréten békésben