Most dióskál, keszthely, zalaegrszeg környékén valaki egy gyors autós kaland?
Most este gárdonyi nudin valaki?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok
A mai napon 0:30-1 óra környékén egy kis házi glory vagy egy autos kaland akár ( párom ma NEM lenne jelen de ha ez változik jelzem ) . Adatlapom van és ott több leírás is . Természetesen privátban több info és kérdésekre válaszolok. 30-46 éves korig keresek , normál testalkattal partnert .
A mai napon 0:30-1 óra környékén egy kis házi glory vagy egy autos kaland akár ( párom ma NEM lenne jelen de ha ez változik jelzem ) . Adatlapom van és ott több leírás is . Természetesen privátban több info és kérdésekre válaszolok. 30-46 éves korig keresek , normál testalkattal partnert .
Gyűrű aktív most ...
Holnap Bukfurdon valaki?
Sziasztok!
Szeretnék valakit leszopni és kipróbálni milyen, ha a szüz fenekemet megdugják. Budapest - Pest megyében. Légy diszkrét és ápolt.
Szeretnék valakit leszopni és kipróbálni milyen, ha a szüz fenekemet megdugják. Budapest - Pest megyében. Légy diszkrét és ápolt.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!

Valaki mai napon Ózd és környéken valaki aktív?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok.
Ma este valaki Nagykáta mellet.
Helyem van és aki el is tud jönni
Ma este valaki Nagykáta mellet.
Helyem van és aki el is tud jönni
Győri aktív srác,srácok?
Győri srácot keresek most hely nincs sajnos
Baranya megyében szopnék, dugatnám szűz seggem esti órákban. Hely kell vagy autos kaland.
Kozos tribute video keszitesere, hetvegere keresek, leginkabb nagyot spriccelo ferfiakat! Hely van.
Én szopatnalak
(Ez egy válasz ssputyiss üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófokon kanos pasi? Kalandoznék
Helló ma valaki a Népligetnél szopatna-dugna ne tartsa magában.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Most valaki Budapesten aki hokizna az autómban?