Cegleden szivesen szopnék és pucsitanék helyem van
Szia tudsz utZni? Cegleden szivesen várlak
(Ez egy válasz gatebarát79 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 16:23

Mai nap közös orálra keresek partnert,de lehet egyoldalú is! Kecskeméten helyem van!
Szia reptédtol nemessze lakok ha cserélunk kepet es szimpik. Agyunk, van helyem szivesen szopnék és pucsitanék
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Holnap estére keresek partenrt kölcsönös orálhoz!
Dél pest, helyem nincs!
Holnap estére keresek partenrt kölcsönös orálhoz!
Dél pest, helyem nincs!
Sziasztok ! Veszprem vagy kozeleben Ma valaki?
Miskolc és környéke ,Nyéki nudi.Ma este leszopnák egy faszt.
Ma lesz valaki reptéren?
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.
Írj és érezzük jól egymást.

Írj és érezzük jól egymást.

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Valaki majd esetleg?
(Ez egy válasz Pistii30 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 10:32

Sziasztok. Esetleg nincs valaki hétvégén Hamburgban? Minden jóban benne lennék

Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz kalamajka1992 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 17:24

A reptér mögött hol szoktatok lenni, hogy találok oda? Kimennék megnézni 6 óra után.
Ha valaki raer ma este, szoljon. Egyedul vagyok es passziv. Van diszkret helyem es kiprobalnam a”darkroom “ dolgot.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Mert máshol nem? Aki nem vigyáz. Kicsit buta a kommented.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 14:26
Törölt felhasználó (4656903)

Csak hajrá emberek! Itt aztán garantált a nemi betegség minden válfaja a-tól cettig.
A reptér mögött hol szoktatok lenni, hogy találok oda? Kimennék megnézni 6 óra után.
Mai nap közös orálra keresek partnert,de lehet egyoldalú is! Kecskeméten helyem van!
Hali!
Kölcsönös orálra keresek partnert!
Kölcsönös orálra keresek partnert!
kíváncsi heteroként izgatna a szopás...
28 éves sportos ápolt srác vagyok.
40+ korosztály érdekelne csak, előny a nagy méret
Pest/Bicske/Fehérvár illetve környéke, de megoldjuk...
28 éves sportos ápolt srác vagyok.
40+ korosztály érdekelne csak, előny a nagy méret

Pest/Bicske/Fehérvár illetve környéke, de megoldjuk...
Pénteken délután este orálra keresek Bp északi része, vagy Pest megye.