Sziaasztok Szekszárd környékén dughato férfit keresek hejel rendelkezik. Perverz is mehet.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes játékra
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Szia!
Hozzám jöhetsz! (Ez egy válasz Chris 44 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 18:14
Hozzám jöhetsz! (Ez egy válasz Chris 44 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma kölcsönös cumi oda vissza Bp.? Nálad meglátogatnálak 8 kerület.
Sziasztok!
Debrecenből valaki?
Debrecenből valaki?
oraloznék XI ker
szopok
Gyere el hozzám és én odaadóan leszoplak
Gyere el hozzám és én odaadóan leszoplak
Passziv partnert keresek aki szeret szopni.
Isaszegen,szabadban.
Akkor irj ha tudsz ide utazni.
Isaszegen,szabadban.
Akkor irj ha tudsz ide utazni.
lehet büntit kapok ezért de nagyon kiváncsi lennék arra hogy valamelyikőtöknek volt e dolga afro amerikai pasival? nagyon izgat a dolog
Ma kölcsönös cumi oda vissza Bp.? Nálad meglátogatnálak 8 kerület.
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Balatonberény vagy Balatonmáriafürdön ma este pasi? Csak pasi szex..
Szegeden, Csongrád-Csanád vagy Békés megyékben diszkrét partnerem keresem.
Ha titkos alkalmi kalandban benne lennél, írj! Búvóhely szükséges.

Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan
Hello valaki ma szopatna? Bp
ma este vastag farkú pasi pesten akit le lehetne szopni?
Sziasztok!
Holnap délelőtt Dunaújvárosban valaki?
Holnap délelőtt Dunaújvárosban valaki?
Írtam privátban
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 12:08

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Benne lennék!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Hatvan, jászfényszaru környéken passzív volna?