Udv! Leszopna valaki most 3 ker??
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek partnert. Miskolc,tapolcai elág környékén van helyem.
Szopnék szopatnék Bp írj
Ma fejer megye mány? 35 eves passziv vagyok! Kor alkat mind1!
Most szopatnék Pécsett a Budaivám környékén.S.O.S. Tel szám kell
Holnap d.e. kiverném valakinek!Budapest 4,15 ker valaki?
Gödöllő?Gyöngyös?
Gödöllő?Gyöngyös?
Sziasztok
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Reptérnél van valaki?
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét ?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok ma este keresek pár nőt vagy pasit hely van de utazni is tudok
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Szia csak szopás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 03:55
Törölt felhasználó (4755123)
VIP

Sziasztok,
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
Szia helyileg merre?
(Ez egy válasz Zakora96 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki segítene egy 22 éves kezdő crossdresseren, hogy ne csak ujjai járjanak a fenekében?

Múltkor meg akartam nézni, hogy milyen is, mennyire lehet diszkréten intézni, de meg sem találtam
Pedig nekem elérhető táv és néha szopnék egyet ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 23:09

Törölt felhasználó (4690837)

Jár még valaki a Dunakeszi Auchan glory-ba?
Sziasztok az átlagnál jóval nagyobb és vastagabb faszú férfit férfiakat keresek , használj kedved szerint bármire
Ma 17 óráig szopnék igényes pasit,Herceghalom,Bicske környékén,autóban,szabadban!
Baja és környéke?
Valaki szopatna ma?