Továbbra is keresek kora reggeli órákra egy normális srácot 11ker Kosztolányi környékén. Hely van.
Privátba írj. Köszi.
Privátba írj. Köszi.
Győrben valaki ma este?
Most Miskolcon cumizna valaki?
Szombathelyen valaki most egy fiatal fiút leszopna? kukkolàs is ok
Ma Kondorosin lesz valaki ?szabadban kocsiban?
A héten Egerben szeretnék rábukni egy finom faszra!
Gecivel szeretném a szomjam oltani.
Délelőtt vagy 17 és 20 óra között tudom megoldani a találkozást.
Gecivel szeretném a szomjam oltani.
Délelőtt vagy 17 és 20 óra között tudom megoldani a találkozást.
Nagykanizsán leszopnék férjet,feleség előtt,vagy barátot,barátnő előtt.
23.kerületi nem jó?
(Ez egy válasz Pistii30 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 15:03

Sziasztok. Keresem att a hellyel rendelkező 18. kerületi pasit, akinek lenne kedve kölcsönösen kiverni vagy leszopni egymást
diszkréció higiénia adott és elvárt.

Sziasztok. Keresem att a hellyel rendelkező 18. kerületi pasit, akinek lenne kedve kölcsönösen kiverni vagy leszopni egymást
diszkréció higiénia adott és elvárt.

Zsíííír
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 14:20

Törölt felhasználó (4690837)

Igen.
Szia. Én egy jóképű fiatal srác vagyok aki szeret egy dolgot nagyon csinálni! Olyan pasikat kielégíteni kézzel akár szájjal aki otthon nem kapja meg, de szüksége lenne rá és pénzt nem szeretne érte kiadni.
A következő kritériumoknak kell megfelelni:
- Előre megbeszélt (1 nap) időpont, ami hétköznap 12 és 14 óra között lenne aktuális.
- Helyem nincs, utazni nem tudok, így adott helyen (Miskolc) szállnék be az autóba és egy félre eső helyen mehet is az akció
- Arcomról képet nem küldök visszaélés miatt, ezt én se várom el tőled
- Nyilván higiénia és diszkréció elvárt
- Viszonzást nem kérek
A következő kritériumoknak kell megfelelni:
- Előre megbeszélt (1 nap) időpont, ami hétköznap 12 és 14 óra között lenne aktuális.
- Helyem nincs, utazni nem tudok, így adott helyen (Miskolc) szállnék be az autóba és egy félre eső helyen mehet is az akció

- Arcomról képet nem küldök visszaélés miatt, ezt én se várom el tőled
- Nyilván higiénia és diszkréció elvárt
- Viszonzást nem kérek
Paks-Szekszárd közelében cumiznék viszonzás nélkül. Valamelyik este valaki? Hely volna.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Igen.
(Ez egy válasz Galamb1984 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most valaki a Tisza tónál közös maszti? Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Helyem most van egy kis huncutkodásra..Ha ehhez nincs kedved akkor ráverheted a farkad a párom bugyijára!
Sziasztok,
a héten Budapesten keresek hellyel rendelkezőt aki fogadni tudna. Teljesen kezdő 45 éves bi vagyok. A többit privátban megbeszéljük.
Andras
a héten Budapesten keresek hellyel rendelkezőt aki fogadni tudna. Teljesen kezdő 45 éves bi vagyok. A többit privátban megbeszéljük.
Andras
Sikerült valami?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 09:34

Törölt felhasználó (4690837)

Itt vagyok a Dunakeszi Auchan glory-ban.
Budapest-Kecskemét valaki?
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!