miskolcon most szopnék
Holnap kora du. szolnokon szopnèk.Hely kell vagy autoban.
sziasztok a 18. kerületben valaki leszopna?
Sziasztok. Lenne jóméretű aktív, aki szeret dugni? Bírom a nagyot. Fiatalos 42/173/68 bi vagyok
Sexpartnert keresek kötetlen együttlétre. Bp és környéke. Ha érdekel írj
Sziasztok. Ma estére keresem maci kedvelő kanos partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Budai oldalon keresnék középkorú (vagy akár idősebb), nős (vagy heteró kapcsolatban élő) urat, akit rendszeresen szájjal kielégítenék. Ez lehet akár naponta is.
Én egy 40-és éveiben járó, nős férfi vagyok. Intelligencia, ápoltság fontos!
Privát üzenetet várok.
Én egy 40-és éveiben járó, nős férfi vagyok. Intelligencia, ápoltság fontos!
Privát üzenetet várok.
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 19:22

Szigetszentmiklós valaki? Helyem van!
Ha érdekel, írj privátban a részletekért

Szigetszentmiklós valaki? Helyem van!
Ha érdekel, írj privátban a részletekért

Sziasztok!
19 óra körül a Szépvölgyin valaki egy közös masztira?
19 óra körül a Szépvölgyin valaki egy közös masztira?
Vecses környéke valaki kölcsönös játékok
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Sziasztok nagy fadzú férfinek lennék a köcsöge , akár többesbe is , heti egy két alkalommal de hosszú távon
jóképű izmos-sportos bi/hetero pasival szívesen ismerkednék, nem mindenáron pasizom, állandó szexhaveri kapcsolat érdekel
Budapest mostanában valaki?
Pest megye ócsa környékén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 13:17
Törölt felhasználó (4656903)

Valaki ma délután? Esetleg hellyel?
Tiszaújváros-Miskolc.Most valakit leszopnák.
Miskolc-Tiszaújváros.Szopni akarok
Irtam privibe
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 09. 11. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 14:25

Sziasztok! Allo farokkal keltem es szivesen kiveretnem valakivel! Kocsiban vagy nalad! Sok jon es izgat ha magamra vagy rad élvezhetek!