Siofok ce plaza hotel, vki akciora ha ott van, sauna gőzkabin?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szia
Kényeztethetnéd a @-m !
Sziasztok, Győrben szopnèk. Hely van.

Szopatna valaki a jövő héten Budapest és környékén? Hely kell !
Kiskunfélegyháza környékén valaki?
Szigetszentmiklóson (BP déli agglomeráció) helyem van. Keresem partneremet minden jóra. Friss 30-as, kissé macis, borotvált, aktív fiú vagyok. Ha érdekel írj privátban!

Sziasztok érdeklődnék hogy milyen a Glory Cafe , mikor érdemes menni , Vasárnap szoktak lenni ? És hogy hogy müködik ? Privátba tudna valaki segíteni???
Sziasztok!
Holnap délelőtt hellyel rendelkező aktív pasit keresek! Autóban mazimum orált vállalok. Délelőtt 9 és 12:00 között ráérek.
33 éves szőrtelen vékony passzív vagyok. Igény esetén női ruha megoldható. Aktus csak gumival. Privátban keress a részletekért!
Holnap délelőtt hellyel rendelkező aktív pasit keresek! Autóban mazimum orált vállalok. Délelőtt 9 és 12:00 között ráérek.
33 éves szőrtelen vékony passzív vagyok. Igény esetén női ruha megoldható. Aktus csak gumival. Privátban keress a részletekért!
Sziasztok. Most oké lenne nekem
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok èn szívesen tenném
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Kondorosi kifolynál lesz ma valami akció a fiatal párt megkukkolnám megint aranyosak voltak ha innen vannak
Budapesten mára keresek pasit szexre
Szopna valaki 3 kerbe?
szopnék ma Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Ma délelőtt pasi Balatonberény környékén?
Bp bi pasi van? Ha tele vagy, alaposan leszoplak
Kíváncsi heteroként ismerkednék Abádszalók környékén.
Pécs környékén ismerkednék hétköznap, szopnék egészséges, ápolt,borotvált faszt. Lenyelem amit kapok.