Sziasztok kipobalnám milyen egy közös hokizás egy sráccal vagy esetleg többet is helyem van .
Kezdő enyhén mackós kezdő bi srác keres sportos vagy vékony aktívat aki esetleg szeretne az elsőm lenni

Üdv .
Adatlapom szerint ismerkednék.
Csak Miskolc!
Adatlapom szerint ismerkednék.
Csak Miskolc!
Azt mondtad hogy szólsz ha lesz hármas buli!
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden most 3. Kat várunk
Sziasztok Normális ápolt nemdohányzó utitársat keresek thaiföldre januárban fifti fifti alapon
Angol tudás jó ha van (Ez egy válasz discretbiszgd üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 14:50
Angol tudás jó ha van (Ez egy válasz discretbiszgd üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Csongrád-Csanád megyében, Szegeden és környékén diszkrét pasit keresnék laza kalandozásra.

Hasonló jófarkú Bp-en aki szopatna vagy kölcsönös orál?
Jelenleg reptér környékén vagyok kocsival...
Jelenleg reptér környékén vagyok kocsival...
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szia. Én szívesen benne lennék minden jobba
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 20:56

Sziasztok! Szigetszentmiklóson ( Budapest déli agglomeráció) helyem van. Friss 30 éves, kissé macis alkatú, borotvált, aktív srácként keresem partnerem minden jóra
Privátban írj a részletekért!

Sziasztok
Még mindig keresek Aktív partner 18.kerulet.
Egyedül élek így nincs gond heti pár alkalom
Minden is mehet
Még mindig keresek Aktív partner 18.kerulet.
Egyedül élek így nincs gond heti pár alkalom
Minden is mehet
Pakson csajost szopatnék!
Sziasztok! Szigetszentmiklóson ( Budapest déli agglomeráció) helyem van. Friss 30 éves, kissé macis alkatú, borotvált, aktív srácként keresem partnerem minden jóra

Jelen
(Ez egy válasz nagybalazs üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 19:16

Sziasztok!
Valaki most szopatna üllő környékén? 22 éves vagyok, és keresek aktív partnert, aki igényes és közvetlen
Valaki most szopatna üllő környékén? 22 éves vagyok, és keresek aktív partnert, aki igényes és közvetlen

Kezdő vagyok.
Ma este valaki cam?? dildo-anál, tanga stb kedvelő vagyok, belefér sokminden, chat, nézhetsz is csak akár, bármi!! irj üzit.
Sziasztok. Életemben elöször voltam szexmoziban. De nagyon bejött. Nem voltak sokan. De szinte azonnal találtam szép farkat amit szophatok. Remélem legközebb is lesz. Éljen a Király utca
Sziasztok!

Szívesen találkoznék aktív férfival Sárvár környékén illetve vas megyében , utazni tudok, helyem ritkán megoldott. Én engedelmes és szófogadó passzív beállítottságú vagyok, teljesen szőrtelen, kopasz és szemüveges.
Bp vki?
Budapesten vagy Pest megyében keresek pasit autós szexre