Dél Pest ill környékéről keresek inkább aktív , vastag szerszámú partnert kellemes közös élvezetekre. Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!
Ma este Tata?
Sziasztok!
Ma estére keresek olyan igazi valós nagyszerszámú sràcot aki feljönne hozzán és masztizna velem amig asszony alszik. Tisztánlàtás miatt nem keltjük fel, csók kizárt, ès fogadd el hogy teljesen kezdö vagyok mèg mem volt a kezembe fèrfi szerszám. 13. Ker lakunk, ha izgatna egy ilyen kaland irj!!!
Ma estére keresek olyan igazi valós nagyszerszámú sràcot aki feljönne hozzán és masztizna velem amig asszony alszik. Tisztánlàtás miatt nem keltjük fel, csók kizárt, ès fogadd el hogy teljesen kezdö vagyok mèg mem volt a kezembe fèrfi szerszám. 13. Ker lakunk, ha izgatna egy ilyen kaland irj!!!
Sziasztok! Ma este is várom a lelkes jelentkezőket Nagytarcsa mellett, ha egy jó szopásra-dugásra vágynak kocsiban. Írj, ha érdekelne!
Sziasztok! Olyan srácot keresek aki a fényképezőgépem előtt el tud élvezni, és igényes "élvezős" képeket tudnék készíteni róla.
Természetesen az arc nem lesz a képeken.
A képeket megkapod te is.
Természetesen az arc nem lesz a képeken.
A képeket megkapod te is.
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Heló, valaki most szopni 3ker?
Gyömrő környékén keresek partnert közös hokizáshoz. Helyed legyen!
Valaki most egy finom franciára?
Ma este Dunaújváros Paks környékén orálisan kényeztetnék! Utazni tudok!
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Ha érdekel, privátban keress. Köszönöm.
Szopható farok az ecseri reptér melett van esetleg?
Passziv vagyok szivesen szopnék
Passziv vagyok szivesen szopnék
Bi párt, bi pasikat néznénk sex közben Marcali környékén.
Gyömrőn most valaki?
Csakis passzív szerepet vállalok,de abból mindent
Csakis passzív szerepet vállalok,de abból mindent
Hello, valaki szopatna?
Közös hoki szabadban/autóban?
Kaposvár vagy Balaton déli part.
Kaposvár vagy Balaton déli part.
Sziasztok. Jövő hét elején(hétfő,kedd) a délelőtti órákban talalkoznék,passzív érdeklődésű igényes fiúval Budapesten és környékén. Nem baj ha kezdő kíváncsi vagy, én is az vagyok.Teljes diszkréció adott és elvárt. Minden mást az adatlapomon megtaláltak rólam.
Helyem nincs.
Köszi
Helyem nincs.
Köszi
Sziasztok. Jövő hét elején(hétfő,kedd) a délelőtti órákban talalkoznék,passzív érdeklődésű igényes fiúval Budapesten és környékén. Nem baj ha kezdő kíváncsi vagy, én is az vagyok.Teljes diszkréció adott és elvárt. Minden mást az adatlapomon megtaláltak rólam.
Helyem nincs.
Köszi
Helyem nincs.
Köszi
Mennyire Kanizsától?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 13:08
Törölt felhasználó (4749115)

Nagykanizsa környékén igényes urat szopnék
Nagykanizsa környékén igényes urat szopnék