Heteró kapcsolatban élő pasiként alkalmanként kíváncsiskodnék és maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P
Jó éjt!
Továbbra is keresnék Erzsébet-Soroksár-Nagykőrösi út környékéről vastag farkú inkább aktív (szopatni,dugni szerető)partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Nem romantikus kalandot hanem csak szexet keresek,ha jól működik lehetőleg hosszú távra.
Továbbra is keresnék Erzsébet-Soroksár-Nagykőrösi út környékéről vastag farkú inkább aktív (szopatni,dugni szerető)partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Nem romantikus kalandot hanem csak szexet keresek,ha jól működik lehetőleg hosszú távra.
Most szopatnek kocsidban
Szia!
Mi az akadálya?Pár "hetero" írt már nekem-bár egyikből sem lett eddig semmi... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az akadálya?Pár "hetero" írt már nekem-bár egyikből sem lett eddig semmi... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott
Ilyet én is be vállalnák izgat a dolog hetero pasikent
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hali
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Írjatok bátran .
Valaki most 20ker kocsival?
Egyoldalúan szopnék 40 fölötti, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, sportos, ápolt bi passzív srác vagyok.

Hello!Ma este a Népligetben passzív? 8-9 között?
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van!

Hali
Írjatok bátran
Írjatok bátran
Szeretnék holnap egy kellemeset cumizni!

Valakinek nincs kedve jatszadozni most a farkammal amig elvezek egy nagyot ? Nalad vagy kocsiban!
székesfehérvár???veszprém?? ma 17 után?
Miskolcon nálam hoki cumi?
Holnap Nyíregyháza - Lónya között utazom, szívesen vennék igénybe egy forró szájat, esetleg két forró szájat nyes
Lónya és környékén 12 óra körül leszek.
36 éves, aktív bi pasi vagyok, 18
Lónya és környékén 12 óra körül leszek.
36 éves, aktív bi pasi vagyok, 18
M5 Tesco glory valaki bevállalná hogy "beletolassak"?
Sziasztok!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp-Hatvan között!
Bp 4,13,15 ker!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp-Hatvan között!
Bp 4,13,15 ker!