Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Aktív szopatni vágyó Ózdon most ?
Ma 10-15 között lakásomon szex!Csak aktívat!
Nem jár valaki Ózd környékén aki megszopatna?
Van itt olyan pasi pár akik nagy bringások?
Budapesten vagy Pest vmegyében cumiznék!
Mobilis vagyok!
Mobilis vagyok!
Ma délelőtt siófok pihenőbe szopok-dugok 3-ig!
szerdán délelött /9-kor/ szopnék veszprémben.lehetöleg kis méretet.végén a számba.irj és megbeszéljük.én mackos bi hapsi.
Vác - Dunakeszi környéke?
Hétfőn délelőtt biszex párt pasit maszíroznéķ pesten.
Sziasztok! Eger és környékén szopnék ápolt inteligens férfit.
Érd / Százhalombatta környékén,ma reggel szívesen dugatnám magamat.
Helyileg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 00:32
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
Sziasztok. Hétfő délután szopnék nyiregyváza vagy környékén.
Sziasztok! Mivel negyedik alkalommal fordul elő, ezért leírom: Amikor ráérek, kívánom és még tudom oldani , benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. A középső ma is ült valaki. Azt gondoltam szerencsém van, hogy egyeztetés nélkül összejön valami. A lényeg: Árulja el valaki, hogy miért ücsörög - pl. telefont nyomkodva - , ha nem akar sem szoptatni, sem szopni. Ennek kb. semmi értelmét nem látom. Ráadásul elfoglalja a helyet attól, aki azért megy oda, hogy szopjon, vagy szopasson. Ennek tényleg mi értelme?
Hétfő délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen.
Miskolc-Kazincbarcika környékén ma késő este valaki???
Szeretnék valakit élvezésig szopni Budapesten
Szigetszentmiklós valaki? Helyem van