Bp vki?
Népligetben mi a szokás passzívként? Csak leülök valahová és majd megszólít, aki szopatni akar?
Hasonló jófarkút szopnék vagy kölcsönös orál érdekelne ma éjjel Bp-en vagy környékén. Kocsival vagyok...
Most vki Dunakeszi korul?
Most éjszaka kocsidban szivesen leszoplak. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kecskemét-Nkoros-Cegléd vonalon. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra mehet.
Pakson csajost szopatnék!
Szopnék most Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Sziasztok! Holnap a délelőtti órákban Budapesten, Népliget és környékén, egy hancúrra hellyel? valaki hellyel
Szopnék keletinel
Sziasztok ma valaki Ajka környéken ?
Ma reggel 9 kor kecskemèt vasutàllomàs wc ben szopok. Gyere oda
Sziasztok valaki bicajjal a Tisza tónál?egy kis megálló?
Ma valaki m5 Tesco?
Ma dèlelött kecskemèten szopok dughato vagyok. Vasuràllomàs kiserdönèl. Irjatok gyertek szopatni nyalatni dugni a szàmat seggemet.
Ma reggel.delelott szívesen szopnek Budapesten. Akár ffi párt is ill kukkolnek ffi pártenni tudok csak
Voltam kint háromszor és vagy én mentem rosszkor de nem találtam kint senkit aki szopott volna...
(Ez egy válasz Kramis üzenetére (2024. 10. 22. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 21:09
Népligetben mi a szokás passzívként? Csak leülök valahová és majd megszólít, aki szopatni akar?
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.
Budán ma kora este valaki?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
13kerbe,biszex pasikat keresek!,irjatok

vonzópár