Szigetszentmiklós valaki? Helyem van.
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 10. 23. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 17:18

Sziasztok! Szigetszentmiklóson ( Budapest déli agglomeráció ) helyem van. Aktív, fiatalos 30-as, kissé macis alkatú fiúként keresem partnerem minden jóra.
Privátban írj a részletekért!
Privátban írj a részletekért!

Budapest valaki?
#4094 ma 21:28 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Badboy265Badboy265 Sziasztok valaki ma webcam egy fiatalos, átlagos-sportos 42 éves pasival? Aktív, perviket keresek. Bárki jöhet! Skype
live:.cid.27c9857133cbddf1
Vagy egy jó 20/6os nagyon rücskös ubim is.
Sziasztok!
Most valaki zuglóban megszopatna? Kocsim van. 22 éves vagyok és egy közvetlen, nem idős, de igényes farokra vágyok
Most valaki zuglóban megszopatna? Kocsim van. 22 éves vagyok és egy közvetlen, nem idős, de igényes farokra vágyok

Fiatal , passzív sráccal ismerkednènk Szeged környékén
)

Budapesten szopnék most
Ma reggel 7 vagy du 15 körül. Ecser -Fót M0 utvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy nálad.
Ma dèlelött kecskemèten szooathato nyalathato jol baszhato passziv vagyok. Èlvezz a szàmva seggemlukàba.
Gyöngyösön keresek szophato ápolt diszkrét pasit
Bi pár aki engem igényelne?
Aktív vagyok nagyon
Aktív vagyok nagyon

1-2 pasit keresek, akik eljonnenek hozzam, megszopatnanak majd megdugnak szuk seggemet. Lehet szenvedelyesen vagy durvan is. Helyem van, privatban irj.
Kecskemet auschan àruhàzban a wc ben van szopatolyuk gyertek oda szopni szopatni. Dèlelöt ott leszek bent ūlõk a wc ben. Hokizgatok a luknàl. Szopok.
Sziasztok, szombatra keresek kolcsonos oralra sracot vagy dugasra passzivat.
Most délelőtt 11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
Privátba írj
Privátba írj
Szabolcs vagyok,Miskolc,Barcika környékén farkat vernék..
Sziasztok. Szombaton horgászatot tervezek. Miskolc vagy Halmaj környékéről valaki csatlakozik?
Holnap reggel szopnék Bicske Fvár közt kocsiba is jó
Budapesten szopnek hely kell izgat a hármas felállás írj bátran