Hètfön dèlelött aktiv pasikat szopok nyalok jol megdughattok seggbe dzàjba. Lecskemèt irjatok
Hètfön dèlelött kecskemèten roma pàrt ketesek ahol szophatok pinàtnyalhatok megis dugjàk a seggemet az asszony elött.irjatok.
Sziasztok
Írtam..
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam..

Nagy a csend Györ kör.
Miskolc és környékén ismerkednék átlagos, nem nőies, rendes sráccal 40 éves korig.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Nagyfarkú bi pasit keresek kecskemet környékén ha van párod még jobb.Holnap délelőtti randihoz.Fényképet jelölés után tudok mutatni
Ma este pasit keresek Budapesten autós kalandra
Ma du. Kecso Auchan glory nál aki szopatna?
Győr-Móvár között valaki?
Miskolcon valaki???
Holnap d.e. cumiznék budapesten!
Mobilis vagyok!
Mobilis vagyok!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk. Imádok úgy puncit nyalni, hogy közben dugják, aztán mindent is végig nyalok.
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Nov 5-én /kedden/ 9-től 15-ig szopok-dugok/belém élvezhetsz!/ Siófok és környékén!Utazok is! Autós szex is mehet,pihenőkben a -es mellett is!
siófok pihenők?
siófok pihenők?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 03. vasárnap 06:51
Törölt felhasználó (4749115)

Sziasztok! Keszthely-Nagykanizsa környékén igényes urat szopnék hétfőn vagy kedden…
Farok masszázsra keresek kanos pasit!
Irj
Irj

37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Pöcsös lány van itt?
Szopni vágyó bi fiu?
Akár glóry jelleg az autóba lógatom az ablakodon a farkam a patka mellet,
és rögtön vsinálhatod amit akarsz, addig a kocsi tetején könyökölök.
Szopni vágyó bi fiu?
Akár glóry jelleg az autóba lógatom az ablakodon a farkam a patka mellet,
és rögtön vsinálhatod amit akarsz, addig a kocsi tetején könyökölök.