Csütörtök este Nyházán lenne helyem. Bi uni vagyok!
Sziasztok! Holnap Pécsett töltöm az estét (11.14). Szívesen fogadnék jó társaságot. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, illetve férfi, vagy férfi pár is szóba jöhet. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
32 éves, igényes, odaadó, jó megjelenésű pasi vagyok. Írjatok bátran

A nevedből kiderül Hajdu bihar megye!
(Ez egy válasz Hbboy üzenetére (2024. 11. 13. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 18:34

Ma estére keresek közös hokira, kölcsönös orálra partnert. Helyem van.
Adatlapomon láthatod, Hajdú-Bihar.
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 11. 13. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Le szopnék egy formás borotvált faszt!
Merre?
(Ez egy válasz Hbboy üzenetére (2024. 11. 13. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 18:34

Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Biszex párral ismerkednék, akik szeretnek ketten szopni, esetleg DP-t DVP-t is kedvelik.
Igényes pasit keresek aki leszopna illetve dughato is ha kell...
Holnap kora reggel aktív srác 11ker Bocskai úton??
Hely van. Privátba írj.
Köszi.
Hely van. Privátba írj.
Köszi.
Holnap 5 után valaki a reptéren?
Valaki megszoptathatna ma este Rákospalotán. 70-es meleg vagyok.
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van! ')
Álló farokkal keltem és szívesen élveznek egy nagyot! Valaki esetleg? Bp! Kocsiban vagy nálad!
Csutortokon szopathatnal...
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (2024. 11. 12. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Csutortokon delutan szopnek!
Holnap délelőtt valaki kalandozni vagy valakik!??