Délutánra keresem azt a személyt aki jól megszopatna!
Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy analizálásban
A kalauz ott lesz a vonat végén!
(Ez egy válasz Necc1956 üzenetére (2024. 12. 10. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 10:49

Holnap /szerdán/ fél 9-kor érkezem Bp nyugatiba. Valaki várhatna..... Kérlek írj üzenetet.
Szép farkú pasi érdekelne... Legyen az bi, homo érdeklődő heteró, mint én...
Holnap /szerdán/ fél 9-kor érkezem Bp nyugatiba. Valaki várhatna..... Kérlek írj üzenetet.
Dabason Keresek most egy szopható pasit !!
Most Újpesten?
Sziasztok ma valaki dunaharaszti és környéke?
Szivesen szopok kocsiban is
Szivesen szopok kocsiban is
Sziasztok.
Győr, Esztergom, Tatabánya környékéről keresek otthon elhanyagolt nős pasit. Rendszeresen finoman leszopnálak...
Győr, Esztergom, Tatabánya környékéről keresek otthon elhanyagolt nős pasit. Rendszeresen finoman leszopnálak...
Szép ápolt faszt keresek. Lenyelem ha szeretnéd

Bp most?
Pilis, Albertirsa, Monor környékén szopnék ma délelőtt. Helyem nincs, utazni tudok. 43 bi.
Fehérvár környékén szopnék most.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szegeden keresek férfit most délelőttre
Csütörtök 8-14 óra között rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Ma napközben keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna fasszal és a hatalmas dildómmal. Előtte itasd meg velem a pisimet és rengeteg tejet aztán hánytasd ki velem az egészet egy tálba. Utána etesd meg velem megint és így újra és újra... Szeretek hányni a faszon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Most keresek Újpesten
Ma délutánra keresem kölcsönös franciára a partnerem!
Ma délelőtt srácot keresek 11ker Bocskai út környékén!
Hely van.
Privátba írj.
Hely van.
Privátba írj.