Adatlap nélkül hirdet, vagyis lehet sosem fogjuk megtudni, hogy hol.
(Ez egy válasz tasla üzenetére (2024. 12. 17. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Női tanga imádó vagyok. Imádok szopni, dugatni a fenekem többesben is akár!
Bp 13 vagy 4? Aktív lennék
(Ez egy válasz BlaciP üzenetére (2024. 12. 17. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten valaki szopatna?
Senki nincs autós? Nagykőrös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 17. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 21:30
Törölt felhasználó (4564862)

Ma éjszaka szopok, baszható is vagyok. Kocsidban ok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Kor, alkat mindegy. Nagykőrös.
7.kerben van helyem szopnèk most egy nagy cerkát
Helyileg hol?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 17. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma később Bp belváros?
Ma éjszaka szopok, baszható is vagyok. Kocsidban ok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Kor, alkat mindegy. Nagykőrös.
adatlapom szerint van a környékemen lányos srác? Tata
Ma 22 után a 3.kerületben közös hoki?
Szia, írtam.
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2024. 12. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
bp?
Holnap szopnék. Ügyes vagyok!
Sziasztok, szivesen kukkolnék két pasit akció közben a reptérnél, ha esetleg van valaki, ne tartsa magában!

Közös hoki partnert keresek, megnézném pár szeretkezésèt. Részletek személyes üzenetben : )
Csütörtökön szopnék Kecskeméten.
Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok! Békéscsabán bisex partnert keresek!