Korrekt, aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Marcali környékén pasi?
KIGYURT/ IZMOS pasit keresek. Ha ilyen vagy irj!
Fiatal srácot dugnék, popsit nyalnék.
Szolnok megyében keresek havert közös masztira ma. Hely ok
Közös cumi.most? Bp nálad? 18/5 a szépségem tele van nagyot durranna
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!
Még aktuális!
(Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2024. 12. 28. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Teltház van, mentem a király utcai moziban. Aki aki akar jöjjön,orális örömömre.
Bi parhoz szivesen csatlakozom. Nagy meret adott
Jövő héten napközbeni találkozóra keresem partnerem Debrecenben és környékén biszex alapon.
Zalaegerszegen ma és holnap pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Keress privátban. Köszönöm.
Budapesti aktiv ferfit keresek

veszprém??székesfehérvár???most??
Paskál fűrdőben ismerkednék.
Vasárnap Mezőkövesd Nagylak útvonalon átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan turhásra szopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
Még mindig idősebb, lehetőleg 50+os partnert keresek Budapesten kölcsönös örömszerzésre. Nem érdekel a természetben, autóban kaland, normális, kényelmes, lazulós,
gátlások és tabuk nélküli közös kényeztetés érdekel, szobában.
gátlások és tabuk nélküli közös kényeztetés érdekel, szobában.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

22. Ker vki?