M0 repter kornyeken aktiv?
Valaki taksony környéke ?
Most Tatabányai? Hely oké...irj privatban elérhetőséget
Sziasztok
Ma este feher autoval es meg csatlakozott 2 autos.. kik voltak azok kint a repternel es kalandjuk is volt?
Ma este feher autoval es meg csatlakozott 2 autos.. kik voltak azok kint a repternel es kalandjuk is volt?
Sziasztok! Holnap 14:30kor valaki megy ki a reptérhez?
Tiszafüred,Eger környéke...??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Cumi ma szolnok megye. Keresem aki szeret es tud is cumizni ma este
Miskolc Kazincbarcika Edelény környékén valaki??
Újpest környékén szopni szopatni mostanában?
Még mindig aktuális
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (tegnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél valaki cumira, hokira most?
Szopnék szopatnék Bp írj
ziasztok. Este Székesfehérváron leszek, sub passzív srác vagyok, aktív idős férfit keresek, aki megkefélne, megszopatna, helyem nincs utauni tudok. smile 171 magas, 70kg enyhén szőrös vagyok.
Keden regel 8és 9 oraközöt Gyöngyös és Gyöngyöstarján közöt keresek szopni imádo pasit vagy párt
Sziasztok! Bi férfit keresek diszkréten, kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Ma este vagy Holnap este Hódmezővásárhely, Makón keresek férfit helyel kölcsönös francia sperma nyelés 40es átlagos szőrös testű szőrös farkú pasi vagyok
Sziasztok. Holnap a délelőtti órákban szívesen fogadnám kalandozni vágyó partneremet minden jóra. Hely megoldható Kiskunlacházán. Írj privátban
Kamu...!
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:35

Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra.
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
, majd mehetsz is a dolgodra.