Újpesten szexelnék ha jönnél, olvasd el az adatokat!
Szombathelyen szép farkat szopnék. Hely van.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Viszonzás nélkül szopnék nyalnék Budapesti ,Pest megyei férfit !
Hely kell !
Kor alkat mindegy !
Hely kell !
Kor alkat mindegy !
Holnap reggelre Érdi bi ?
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Aktív srávot pasit keresek hely van Monor mellet Gombán.
Amúgy gyönyörű farkad van!!!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a véleményed. Igaz nem emlékszem,hogy szoptalak volna...
A képek és videók alapján pedig....megint köszönöm a véleményed. A legjobbakat neked
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A képek és videók alapján pedig....megint köszönöm a véleményed. A legjobbakat neked

Így van!
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (tegnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:40

Sziasztok! Szopni és nyelni szeretnék! Úgy néz ki nagyon gáz vagyok...lehet nem jól szopok? Mond,ha így van. Szopasson meg valaki ma légyszi... Székesfehérvár...
Sziasztok! Szopni és nyelni szeretnék! Úgy néz ki nagyon gáz vagyok...lehet nem jól szopok? Mond,ha így van. Szopasson meg valaki ma légyszi... Székesfehérvár...
Annyira szeretném ha valaki jól leszopnal!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok,valaki most este kaland?
Cegléd kornyéke?
50feletti aktív? Hely van, utazni tudok.
Gödöllőnél valaki cumira, hokira most?
Hely van
Hely van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Siófokon valaki? Kaland?