sziasztok, szopna ma valaki délelőtt budapesten? helyem van
Sziasztok! Ma Pesten valaki benne lenne esetleg barmi joban? Talalkozhatna velem valaki egy kis kozos kalandra. Benne vagyok barmiben.
Sziasztok! Ma ismét HO-ban vagyok. Srácok, ha valaki felugrana lazulhatnánk közösen. Bp. 13. ker
Csepelen veretném passzíval autódban
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Sziasztok! Erotikus masszőrt keresek, havi néhány alkalomra Veszprém, Székesfehérvár környékén, nemtől függetlenül.(Masszázs+happyfinish) Privát üzenetet, ajánlásokat is várok.
jól hangzik...
(Ez egy válasz Bf951 üzenetére (ma 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:18
Sziasztok!
Ausztriában élek nemrég, és hát itt nem sok esélyt látok erre. Változó de járok Veszprémbe, Sopron->Pápa->Veszprém vagy Sopron->Sárvár->Veszprém útvonalakon.
Szeretnék keresni egy nálam idősebb (milyen meglepő tudom) férfit, aki kicsit bevezetne a férfi-férfi testi örömökbe. Tapasztalatom szinte minimális, kicsit későn vallottam be magamnak hogy ez érdekel sajnos. Természetesen felőlem teljes diszkréció. Csakis a passzív oldal érdekel idősebb férfiakkal, talán aktív nálam fiatalabbakkal.
Persze ha valaki utazna az útvonalon azt is megdumálhatjuk.
Ausztriában élek nemrég, és hát itt nem sok esélyt látok erre. Változó de járok Veszprémbe, Sopron->Pápa->Veszprém vagy Sopron->Sárvár->Veszprém útvonalakon.
Szeretnék keresni egy nálam idősebb (milyen meglepő tudom) férfit, aki kicsit bevezetne a férfi-férfi testi örömökbe. Tapasztalatom szinte minimális, kicsit későn vallottam be magamnak hogy ez érdekel sajnos. Természetesen felőlem teljes diszkréció. Csakis a passzív oldal érdekel idősebb férfiakkal, talán aktív nálam fiatalabbakkal.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mostanában kalandozna valaki? Bp.
Paks közelében ma senki? Adatlapom szerint. A hely ma megoldható a lakásomban. Délelőtttol délutánig. Este már nem.
Mostanra keresek egy szimpatikus srácot ,közös-kölcsönös hokira. Helyem van! (pest megye)
Dunavarsány közelében álmatlan?
Sziasztok. Most valaki 20ker?hely van
Szép estét.
Esetleg lenne olyan aki szereti a finom hosszas együttlétet, és ma este talalkozna is? Érd és környékén.
Esetleg lenne olyan aki szereti a finom hosszas együttlétet, és ma este talalkozna is? Érd és környékén.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Orál kaland ma este Budapesten? Helyem van
Eger-Gyöngyös-Tiszafüred
Budapesten hetero, vagy bi pasi laza kalandra most?
Corvin kke? Aktív vagyok. Valaki?
Szombat este oràlra Balaton déli part....?

12barbi