Szegeden keresek férfit holnap délelőtre helyem van !
Valaki Veszprém vagy környéke? 18 passzív fiú vagyok
Még egy farok belefér nekem ha van jelentkező mára. Passziv vagyok, bp

Ma valaki? Aktív pasit keresek, BP
vasárnap délután keresek Szolnok Bp vonalon kalandra aktív partnert parkolóban-szabadban is
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szia. Merre vagy ?
(Ez egy válasz T.bor üzenetére (ma 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Most cam vki?
Ma valaki? Aktív pasit keres, BP
Holnap délelőtt (10 óra körül) Szob-Vác-Dunakeszi-Fót-Üllő útvonalon haladok. Ha akadna valaki aki rendelkezik hellyel és benne lenne közös hokiban, kölcsönös orálban egy szőrös, mackós testalkatú pasival az jelentkezzen.
kecskeméti pasit keresek.
Párhoz csatlakozol?
(Ez egy válasz Kezdoke77 üzenetére (ma 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:56

Sziasztok,
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben meglepné otthon a férjem, és leszopná. Fényképes emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok,
Sziasztok,
Szisztok!
Egy jó darabig rendszeresen fogok járni Pestre. Szívesen ismerkednék aktív meleg vagy biszex férfival, esetleg ilyen férfi tagú párral. Vidéki, férfiakkal full passzív pasi vagyok. Nem kapcsolatot keresek, de nem is feltétlenül csak szex. Inkább baráti szimpátián alapuló rendszeres élvezkedés. Részleteket üzenetben megbeszéljük.
Egy jó darabig rendszeresen fogok járni Pestre. Szívesen ismerkednék aktív meleg vagy biszex férfival, esetleg ilyen férfi tagú párral. Vidéki, férfiakkal full passzív pasi vagyok. Nem kapcsolatot keresek, de nem is feltétlenül csak szex. Inkább baráti szimpátián alapuló rendszeres élvezkedés. Részleteket üzenetben megbeszéljük.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Holnap este 23:30 körül aktív Győrben?
Sziasztok valaki nem szopatna egy 23 éves srácot ? Kispest vasútállomás környékén ? 1 órán belül ?
Tudom kicsi rá az esély de hátha

Tudom kicsi rá az esély de hátha