Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Most, reggeli, vagy délelőtti közös hokizásra, esetleg kölcsönös orálra keresek társat. Bp
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.
Vasárnap, 11. kerület, kölcsönös orál vki? Hely lenne.
Sziasztok. Valaki orálra? Szopnék/szopatnék. Hely van Budapest 14.ker
Ma napközben vecsésen szopnèk(mehet kölcsönösen is), autóban
Újpesten vagyok szexre keresek partnert, fiatalos fiatal srácok gyertek!
Miskolc?
Zalaegerszegen valaki?
Solt‐Izsák.- Kecskemét Aktívat keresek privát írj
Hétfőn délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok segglyuk nyalàs minden érdekel ami a számat seggemet izgatja írjatok gyertek Kecskemét
Gyönyös,Eger,Tiszafüred környékéről pasi ma estére?!
Sziasztok, bi pasit keresek aki elhozná barátnőjét és végig nézi amit egymással teszünk. Győr környékén hely van.
Jövő héten, napközben pesten hellyel rendelkező pasinak orál élményt adnék...
Sziasztok esetleg Miskolc kornyeken kozos hoki most??
Veszprém környékén szopatnék!
Fiatal kezdő srácot szopatnék kocsiba,Pécs
Sziasztok. Igényes, kulturált, vidám sracként, Hosszabb távra keresnék 50 plusszos, férfias barátot.
Sziasztok. Sok év után újra felnéztem. Alapjáraton hetero vagyok, de életem legjobb szopását egy férfitől kaptam, így most újra élném azt. Egy üzleti út miatt Veresegyházán vagyok most, így itt keresek olyan passzív pasit, aki a hotel szobámban vagy az autójában úgy leszopna, mint sok éve senki. Gyors jelentkezést várok mivel kb fél óráig leszek elérhető mielőtt megint évekig eltűnök.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

most valaki? budapesten kaland? hely ok