Sziasztok,Bp,Pilisvörösvár, ismerkednék....!!!!
2. Keruletben most aktiv?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Monoron hoki? Mostanra
Sziasztok, szopna valaki Budapesten? helyem van
Szolnok holnap délelőtt szopnék
Bi párhoz csatlakoznék,orális finomságokra!
Sziasztok! 42 éves bi uni férfi vagyok! Hajdúdorogon vagy Hajdúnánáson autóba szopnék esetleg dugni akár kölcsönösen is! Írj 100% diszkrécio! Írj privátba
Reptér felé most hoki???
Sziasztok csepelen ma este 3mashoz fiatal srácot keresünk mi 2uni pasi
Sziasztok!
30 éves igényes, átlagos biszex srác ismerkedne korabeli, vagy max. 45 éves igényes sráccal. Rendszeres szex lenne a cél, barátság extrákkal féle titokban. Szeged és vonzáskörzetében, valamint Tapolca és környékén keresek. Írjatok bátran üzenetben, ha lenne kedved ismerkedni!
Szép napot!
30 éves igényes, átlagos biszex srác ismerkedne korabeli, vagy max. 45 éves igényes sráccal. Rendszeres szex lenne a cél, barátság extrákkal féle titokban. Szeged és vonzáskörzetében, valamint Tapolca és környékén keresek. Írjatok bátran üzenetben, ha lenne kedved ismerkedni!
Szép napot!
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs. Én 28 éves passzív vagyok.
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs. Én 28 éves passzív vagyok.
Sziasztok aktív diszkrét Pesten aki délelőtt regel atugrana meg szopatni vagy én menek teljes diszkréció mellett ha kell min anyagi ok írj kamuk ne
Most nagyfarkú kökiben vagy környékén???
Sziasztok, holnap valaki balmazújvárosi fürdőben??? Írj ha leszel!!
Lenne itt olyan aktív férfi, aki elvenné egy fiatal srác szüzességét és kellően erőszakosan használná? Akár pár tagja is lehet. Budapest és környéke, autó vagy hely kell.
Ma este 22:20 tól keresek, fejér megyén belül, illetve Érden, aktív, domináns férfit 48+ tól, Én egy full passzív, sub hajlamú srác vagyok, fiatal, lányos fenekű, enyhén szőrös, vékony alkatom van. Utazni tudok, harisnya kedvelő. Helyem nincs,. Ma 22:20 után, holnap egész nap és vasárnap egésznap rá érek
Most valaki XI -XXII ker?
Most valaki az Újhegyi auchan?
Debrecenben ismerkednék fiatalos (max 40 körül), vékony, szőrtelen sráccal, enyhe biszex dolgok, köszös maszti, hasonlók érdekelnek.

marlboro man