Közös hoki holnap délelőtt?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szolnokon ma este valaki nem dugna?
Helyem van...
Csak aktívat keresek...
Helyem van...
Csak aktívat keresek...
Hello 24 éves vagyok aktiv pasit keresek németorszagban élek Karlsruhe környékén csakis a passziv szerep érdekel szeretek tangát hordani a többit privatban
Sziasztok. Martonvásár környékén kalandoznék. Ha van kedvetek írjatok.
Bp-n diszkréten és problémák nélkül,random vagy rendszeresen szopnék,viszonzás nem szükséges. autóm mindig,helyem néha van.irj beszéljünk találkozzunk.
Keresek Szekszárdon akár hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit masztira orálra de más is szóba jöhet. Írj privit ha érdekel valakit!
Sziasztok!
Ma Debrecenben (helyem van) szívesen fogadnék akár 2 pasit akik szeretnek szopatni, szájba dugni wink Az hogy ettől tovább megyünk vagy sem az helyzet és partner függő. 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok. Igényes nem túl szőrös és nem erősen túlsúlyos partnereket keresek.
Ma Debrecenben (helyem van) szívesen fogadnék akár 2 pasit akik szeretnek szopatni, szájba dugni wink Az hogy ettől tovább megyünk vagy sem az helyzet és partner függő. 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, ápolt férfi vagyok. Igényes nem túl szőrös és nem erősen túlsúlyos partnereket keresek.
Pasit keresek ma estére Budapesten, kocsiban vagy extrém helyen
Szopnék Kecskeméten
Budapest és Pest megyében passzìvként szìvesen ismerkedem. Hétköznap délelőttönként szopnék és vagy dugatnám magam. Sajnos helyem nincs ezért autós kaland is játszik.
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok.ma valaki nem szopnale? Csepel
Kecskeméten valaki?
Szopás közös hoki?
Szopás közös hoki?
Egy régi ismerőst keresek. Csepeli, aktív pasi, Balázs ha jól emlékszem, kb. 20 éve találkoztunk, kocsi, és egy hotel, nem maradtunk sokáig
utána még egyszer eljött a 13. kerbe hozzám egy reggel, de nem volt semmi. Ha magadra ismersz, írj priviben!
utána még egyszer eljött a 13. kerbe hozzám egy reggel, de nem volt semmi. Ha magadra ismersz, írj priviben!
Székesfehérváron ma vagy holnap valaki?
Miskolcon vagy a környékén szeretnék leszopni valakit,egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ma kora délután lenne alkalmas.
Sziasztok!
Ajka-Tapolca környékén délután valaki?
Ajka-Tapolca környékén délután valaki?
Sziasztok.Utazni tudó aktív! bikat keresek.Helyem van,férfias pasi vagyok.

sliktom
Michaela Krcmová