Meleg és Bi pasik szex/ismerkedés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kipróbálnád? élveznéd újra?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#65535   ma 00:15
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
#65534   tegnap 23:15
Tusle Tusle
Most valaki 13 ker? Helyem van Uni vagyok. Min 17cm felett és csak képpel.
#65533   tegnap 22:58
Bence_fotoz Bence_fotoz
Figyu.. nem kell toxikusnak lenni. Ha téged nem érint, nem kell külön cinikus megjegyzéseket tenni. Nem mellesleg láttam tegnap szintén tettél egy megjegyzést rám. Ha emlékszel még, kedvesen visszaírtam és mivel nem kaptam választ, a beszélgetéd annyiban is maradt. smile

Javasolnám, hogy csak akkor írj/válaszolj a fórumon, ha részedről esedékes a dolog.

Szép estét smile
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:51
Max a benzinkutas!
#65532   tegnap 22:51
Pedellus Pedellus
Max a benzinkutas!
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:35
Sziasztok!

Holnap hajnalban, 6 korul Budaorson valaki laza kaland?
#65531   tegnap 22:50
Pedellus Pedellus
Na jó, de hol van Nicol?
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:17
Budaőrsön randiznék aktívval...helyem van. Privat keress
#65530   tegnap 22:35
Bence_fotoz Bence_fotoz
Sziasztok!

Holnap hajnalban, 6 korul Budaorson valaki laza kaland?
#65529   tegnap 22:02
Bizarr_SUB Bizarr_SUB
Ma este 23:30 korul keresunk aktiv pasit aki nalunk sotet garazsban csini baratnom elott dugna szo nelkul.
Min 17cm es viber szam kell
#65528   tegnap 21:55
CompleteOwl00 CompleteOwl00
Te most komolyan az ügyfél lakásán fogadsz embereket? nyes
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (tegnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:22
Helo.11 kerben festek egy lakást....
Valaki felugrana...egy nyelésre?
#65527   tegnap 21:44
MaciAti983 MaciAti983
Reggel 7 után a gubacsi híd környékén valaki aki szeret szoptatni ?
#65526   tegnap 21:29
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten smile
#65525   tegnap 21:24
amatorpasi23 amatorpasi23
sziasztok! 32 éves győri pasi keres magának alkalmi vagy állandó partnert. uni vagyok, részleteket üzenetben!
#65524   tegnap 20:48
Underarmour55 Underarmour55
Pontosan hol
(Ez egy válasz Tóth János üzenetére (tegnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:51
Miskolc mellett most leszopnék valakit!
#65523   tegnap 20:24
szegedma szegedma
Szeged?
#65522   tegnap 20:17
NicoolésTom NicoolésTom
Budaőrsön randiznék aktívval...helyem van. Privat keress
#65521   tegnap 20:12
janos888 janos888
Fejér megyéből keresek pasit akit szophatok. Privátban írj
#65520   tegnap 18:59
AmoLB AmoLB
Sziasztok, szívesen rákóstolnék egy nekem tetsző farokra...
Nem vagyok meleg, de néha kell egy kis változatosság...
Budapest, helyem van, nem utazom, csak nálam...
#65519   tegnap 18:51
Tóth János Tóth János
Miskolc mellett most leszopnék valakit!
#65518   tegnap 18:31
Huncutsex Huncutsex
Bicskén aktív pasi vagy pasik? Ha van autód akár autós kaland vagy egy eldugott helyen
#65517   tegnap 18:18
Tamas8912 Tamas8912
Szopatna még ma valaki Üllőn?
#65516   tegnap 18:15
Tomika25000 Tomika25000 VIP
Ma este ismét rá érek
(Ez egy válasz Tomika25000 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 18:35
Kiskunfélegyházán ma este be kapná valaki?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 12. 20. vasárnap
Üzenetek: 65535db
Utolsó üzenet: ma 00:15

Hírek

tegnap 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!