Balatonberényben holnap szopnék
Győrben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt pasi vagyok helyem van.
Szopatnék 11. kerben, helyem van, írj!
4.kerulet kornyeken kalandoznek
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szerda este valaki ràm èrne?Szopás, nyalàs, hely ok.Utazni tudj.
Szex?
Óriási kamu a srác, nehogy bedőljön neki valaki!!
(Ez egy válasz Beni250 üzenetére (tegnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:07
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb,
Az egyetlen feltétel az egészséges, és a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Ha sikerül olyan férfit találnom akikre a fent leírtak teljesülnk, GÁLÁNS lennék. Ha érted. Ha hetero vagy, de érdekelne az ajánlat, akkor is írj nyugodtan.
er
aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat. alf
ős alf
za alf
kosAz egyetlen feltétel az egészséges, és a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Ha sikerül olyan férfit találnom akikre a fent leírtak teljesülnk, GÁLÁNS lennék. Ha érted. Ha hetero vagy, de érdekelne az ajánlat, akkor is írj nyugodtan.
Sziasztok!
Debrecenben keresek ma estére pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Debrecenben keresek ma estére pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb,
Az egyetlen feltétel az egészséges, és a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
er
aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat. alf
ős alf
za alf
kosAz egyetlen feltétel az egészséges, és a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Szeged Kecskemét közt nagy farkú pasi esetleg autóban közös hoki? Esetleg Bi pár?
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Bár társkereső rovat ,de szerintem nincs itt senki aki megszopatna ,esetleg utánna más is lehetne Bács-m Közepén van helyem
Valakinek lenne kedve ma este a Szépvölgyin egy kis közös hokihoz, esetleg orálhoz?
Kihez tudnék felugrani élvezni egy nagyot ruha nélkül? Sok jön és imádom ha folyik! Bp! Esetleg kocsiban is érdekes
Kihez tudnék felugrani élvezni egy nagyot ruha nélkül? Sok jön és imádom ha folyik! Bp! Esetleg kocsiban is érdekes
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
A héten napközbe keresek aktív pasit, vagy párt aktiv, uni férfivel! Kecskemét, Szolnok környéke, de utazom ésszerű távolságon belül!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Gratulálok a szerencsédhez!
(Ez egy válasz Tear38 üzenetére (tegnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tear38 üzenetére (tegnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

böhöncke