Sziasztok. Biszex párt vagy pasit keresek Vas megyéből.
Szép napot!Idősebb aktív baràtot keresek . Ha magadra ismersz írj bàtran
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szopnék nagy farkat Budapesten
Miskolci 20 éves srac vagyok szivesen szopnék de dughato is vagyok de kölcsönösben is benne vagyok
Miskolc mellett ma valaki autós kaland?
.
Siófokon szopok-dugok!Natúrszex csak AKTÍVAT! Lakáson!
Nos lesz valaki akivel kölcsönösen kényeztetnénk egymást, kellemes orál, simogatás stb. Újpesten vagyok ha érdekel írj és talizzunk élvezzük egymást!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Budapesti passzív buszsofőrt keresek
Miután egy fél napot leveleztünk nem illett volna egy "bocs de ebben az esetben tárgytalan"?
Vagy valami hasonló... (Ez egy válasz PKT16 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy valami hasonló... (Ez egy válasz PKT16 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon vagy a környékén keresek férfit,aki megcumiztatna.Tudok menni.Ez lenne az első.Csinálhatjuk kölcsönösen is.Szeretném ha a számba jönne a geci.Nagyon kívánom.
Aktív méretes farkú pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba feke hely van.
Sziasztok, M5 mentén érdekel egy kis kaland valakit?
sziasztok valaki nem szeretne hogy a kocsimba ma reggel kiverjem neki? 13. kerulet
Szarvasnál aktív?

Laura Lion