Ma holnap szeretnék egy vékony huszonéves H.Bihari srácot, kis kocsmázásra.
Keresek egy enyhe bi fiút mostanra akinek izgalmas lenne egy ilyen kalandozás : jön ,én a sötét helységbe várom,kis közös kézimunka ,kölcsönösen is mehet,majd ha a szitu izgalmas és megvan ott a + akkor leszop,én kiverem neki és elköszönünk egymástól.Helyem van pest megyében.
Sziasztok. Január 13.ra keresek szortelen aktív/uni pasit. Nyitott vagyok több mindenre. Szortelen max 45 éves korig, nagy meret előnyben. Hely ok. BP 13 kér.
Hali. Keresek egy enyhe bi fiút aki: jön ,én a sötét helységbe várom,kis közös kézimunka ,kölcsönösen is mehet,majd ha a szitu izgalmas és megvan ott a + akkor leszop,én kiverem neki és elköszönünk egymástól.Helyem van
Ma 23 óra környékétől kb 1:30-ig szívesen fogadnám egy jófej partner társaságát egy kis közös kézimunkához, 1-2 szexkép kíséretében ami páromról készült. Pest megyében leszek, helyem van . Egy normál testalkatú srácot keresnék max kb 40 éves korig .
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapest orál kaland? közös maszti,szopás? hely van
Bp mostanában vki? Hely ok.
Továbbra is szìvesen ismerkednèk nagy/extrèm nagy mèretű fèrfival.
Valaki a napokban Borsod, heves. ?Nagy mérettel.
Sziasztok!
Harkányi meleg diszkrét férfipár 3.-kat keres potens férfi személyében.
Helyünk van!
Harkányi meleg diszkrét férfipár 3.-kat keres potens férfi személyében.
Helyünk van!
Sziasztok!
Szopna ma este valaki budapesten?
Szopna ma este valaki budapesten?
Kedden v szerdán Bp .-en ?
Priviben írj.
Priviben írj.
Meg mindig aktualis
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (tegnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy szép ápolt farkát keresek, cserébe én is adok egyet!
17 órától 10 ker Újhegyi sétány környékén
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (tegnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vecsés környékén valaki akár szopatni?
Fasz szopó köcsög Egerben a héten délutánonként, hellyel rendelkezőt keres.

khely67
Patricia B