Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Aktív partnerem keresem,nagyon kevés tapasztalattall,kedves,normális lehetőleg szintén hetero kapcsolatban élő férfi személyében diszkrét,rendszeres kapcsolatra.
Hétköznap napközben érek rá.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Hétköznap napközben érek rá.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Azért nem bárki írhat.
Te írtad az elején, hogy a lakhelyed környékéről keresel.
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (ma 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:09
Te írtad az elején, hogy a lakhelyed környékéről keresel.
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (ma 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szexpartnert keresek Kiskunfélegyháza környékéről. Bárki írhat Keményen megdöngetnék valakit hátulról.
Sziasztok! Szexpartnert keresek Kiskunfélegyháza környékéről. Bárki írhat Keményen megdöngetnék valakit hátulról.
Hét végére keresek, aktív, szopató, kúró pasikat! Helyem van! Nagy fasszal előnyben... Passzív pasi vagyok... Nyelesd velem, mély torokra....spriccelj bele, nyelem...
Valaki?? Esetleg aki szopatna, keményen megkúrna??? Hely van!!! Érd-Dél-Buda????
Budapesten srác ma délután, este felé?
Ma éjjel szopnék egy ápolt eres faszt!Akár dugható is vagyok !Szombathely -Győr -Tata útvonal mentén!
Valaki nem akarja hogy verjem a kocsijában és ha úgy van be is segíthet ? 13.ker! Olyan aki szereti ha sok jön!
Kecskemét környékén kora délután szopnék szopatnék
Hali. Még mindig keresek egy aktív férfit 48 felettit, akihez tudnék utazni rendszeresen hogy használjon. Fiatal passzív sub fiú vagyok! Helyem nincsen. Fejér megyén belül keresek
Szívesen meglátogatnék ,egy aktív vagy uni biszex pasit ,minden jóra. Budapest 16 óráig.
Meglévő bi hármashoz (2ff 1nő) kersenénk ismerkednénk párral. Pasiknál kölcsönös orál, illetve a nők teljes örömére.
Napközbeni játszadozás jöhet szóba
Napközbeni játszadozás jöhet szóba
3. kerület, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
szopatható vagy dugható is vagyok. Bp
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Szopnék egy szép farkat.
Van itt macikedvelő Budapestről?
Jászberényben ésközvetlen környékén aktív bi vagy melegpartnert keresek hosszútávra.
Délelőtt Tárnok-Érd valaki?

minion
Zuzana K