Sziasztok. Westend körül szopatnék egy gyorsat. Érdekel valakit?
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
.
Budán szopatnék szopnék este!
Sziasztok aug. 10. ei héten megyek siófokra estleg tudtok olyan helyet a strandon ahol élvezhetném egy pasi társaágát? nem szerelmet keresek vagy párkapcsolatot csak egy kis sexet privátban kérnék lehetőségeket
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a bukkake-t, ehhez keresek fiúkat/férfiakat.
Egy kis szexi tangában szopiznék felváltva, és a végén lehet az arcomra, testemre, popsira élvezni.
Az esemény most pénteken (07.10.) lesz, ha van kedved élvezni egy nagyot, írj privátban, és felveszlek a listára
Szeretném kipróbálni a bukkake-t, ehhez keresek fiúkat/férfiakat.
Egy kis szexi tangában szopiznék felváltva, és a végén lehet az arcomra, testemre, popsira élvezni.
Az esemény most pénteken (07.10.) lesz, ha van kedved élvezni egy nagyot, írj privátban, és felveszlek a listára
Sziasztok
Bp 17.ker környékén taliznék! Bi uni vagyok
Bp 17.ker környékén taliznék! Bi uni vagyok
Sziasztok. Julius 18 - 19 nagyon ráérek. 49/170/71 vékony passziv sub mazo hajlamu vagyok.
Keresek olyan férfit vagy férfiakat akik kedvük szerint használnának. Helyem nincs de utazni tudok.
Keresek olyan férfit vagy férfiakat akik kedvük szerint használnának. Helyem nincs de utazni tudok.
Péntek vagy szombat este kalandoznék EGER-ben! Ha valaki komolyan gondolja és találkozna írjon.
Sziasztok,
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.
Sziasztok. Holnap esetleg valaki gardonyban szopatna? Irj privát üzenetet.
Dunaharaszti aktívat keresek... helyem van..privát keress
Holnap utazom Hévízre. Gondolom, esélytelen találkoznom egy férfival, akit leszophatok.
Partneremet keresem közös orális találkozásra. Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 46 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Tiszafüred környékéről keresek normális partnert. Bi pasi vagyok
De kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz Zolman üzenetére (ma 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:35
Sziasztok!
Harkányi meleg férfipár keres potens, határozott pasit hármasozásra!
Hellyel rendelkezünk.
Hellyel rendelkezünk.
Sziasztok!
Hellyel rendelkezünk.
Hellyel rendelkezünk.
Olyan párt keresek, ahol a pasi a nője előtt leszopna… egyéb ötletekre is nyitott vagyok, de ez a fő preferencia…
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!

Sexfanpár
Emma