Kaland. Autós 17 ker környeke?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Aktiv diszkret pasi zuglo? Hely ok! PM
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Sziasztok. Ma ismét HO-ban vagyok. Ápolt, igényes srác felugorhatna, valami lazára. 13. kerület
Még mindig várom a jelentkezéseket
(Ez egy válasz bisex.srac üzenetére (tegnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnek most 11 kerben vagyok
Kecskeméten keresek partnert! Írj és megbeszéljük!
Szopna ma valaki gyöngyösön?
Szopstnék Veszprém környékén!
Szombathelyen ma délelőtt szép farkat szopnék. Hely van.
Szopna most valaki?
Ma holnap szeretnék egy vékony huszonéves H.Bihari srácot, kis kocsmázásra.
Keresek egy enyhe bi fiút mostanra akinek izgalmas lenne egy ilyen kalandozás : jön ,én a sötét helységbe várom,kis közös kézimunka ,kölcsönösen is mehet,majd ha a szitu izgalmas és megvan ott a + akkor leszop,én kiverem neki és elköszönünk egymástól.Helyem van pest megyében.
Sziasztok. Január 13.ra keresek szortelen aktív/uni pasit. Nyitott vagyok több mindenre. Szortelen max 45 éves korig, nagy meret előnyben. Hely ok. BP 13 kér.
Hali. Keresek egy enyhe bi fiút aki: jön ,én a sötét helységbe várom,kis közös kézimunka ,kölcsönösen is mehet,majd ha a szitu izgalmas és megvan ott a + akkor leszop,én kiverem neki és elköszönünk egymástól.Helyem van
Ma 23 óra környékétől kb 1:30-ig szívesen fogadnám egy jófej partner társaságát egy kis közös kézimunkához, 1-2 szexkép kíséretében ami páromról készült. Pest megyében leszek, helyem van . Egy normál testalkatú srácot keresnék max kb 40 éves korig .
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.

xforer994
Kira Black