Sziasztok! Ma kora délután a Camponában fogok lébecolni...
Nem tudom ott esetleg van Glory? Vagy olyan mosdó amit szoktak használni erre a célra?
Szívesen Cumiznék egy jó faszt..
Köszönöm a válaszokat..
Nem tudom ott esetleg van Glory? Vagy olyan mosdó amit szoktak használni erre a célra?
Szívesen Cumiznék egy jó faszt..
Köszönöm a válaszokat..
Népliget környékén valaki most?
Most valaki szopatna? Örs vezér tér.
4-5 fős gangbanghez keresek aktív pasikat
Kaland most Budapesten?
Mai késő estére keresnénk !
( kb 0;30-0:45 ennek tudatában jelentkezz !) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna minket egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 28-38 éves partnert keresünk. Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen legalább a cerkádról ha jelentkezel. Addig természetesen ismerkedünk más platformon
( kb 0;30-0:45 ennek tudatában jelentkezz !) Adatlapunkon lévő kaland érdekelne , izgatna minket egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Ehhez egy max 28-38 éves partnert keresünk. Pest megyében leszünk helyünk köszönjük szépen van ! Adatlapod ,képed legyen legalább a cerkádról ha jelentkezel. Addig természetesen ismerkedünk más platformon
Lenne egy haverom akit kölcsön tudok adni bármire... Akit érdekel írjon. Bp
Rwptérnél most méretes pasi??
Törökbálint Auchan valaki reggel?
hali, Még mindig keresek egy aktív férfit 48 felettit, akihez tudnék utazni rendszeresen hogy használjon. Fiatal passzív sub fiú vagyok! Helyem nincsen. Fejér megyén belül keresek......
Sziasztok! Vasárnap kora reggel Szekszárd Csörge tó kalandoznék valaki kalandra biszex férfi ? Keress privát!
Repternel lenne kedve valakinek.szopatni?
Sziasztok miskolcon kozos hoki???
Valaki most szopna pl? Írj privatban
Sziasztok.
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Ma estére keresek macikedvelő pasik. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj nyugodtan!!!
Valaki borsod megye?
Mostanában keresek szopatni szopni dugatni!
Van olyan aki akar találkozni is ? Ma? Helyem van.

Georgina Lewis