Orál nálad Pesten? Irj
Bi pasi ma Fejér megyében?
Sziasztok! Biszex férfi egy kis szabadban kalandra talira lenne valaki Szekszárdon ? Írj privit ha érdekel és benne vagy!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Ma valaki Észak Pesten kiverné a farkam? Helyem nincs. Szabadban is tökéletes. Ne legyél sokkal idősebb tőlem
Popsit dugnék hosszan, keményen
50es, 60as aktív? Hely van.
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
Valakihez felugranek Pesten egy finom diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom a faszt nagyon finoman szopok fejem a faszod dolj hátra néz filmet és én garantáltan jól ki elégíteni a faszod és utána lépek diszkrét 50 ápolt fiatalos vagyok irj
Sziasztok!
Ajka környékéről valaki?
Ajka környékéről valaki?
kecskeméti pasit keresek aki jól megdugna.
Valakinek kiverném ha víber camban nézne!
Most valaki Érden Tárnok kalandra?
Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg vonalon valaki?
Sziasztok!
Szopna valaki ma délelőtt Budapesten? Helyem is van
Szopna valaki ma délelőtt Budapesten? Helyem is van
Ma estére srácokat keresünk kisebb összejövetelre Baranya megye.
Ma napközbeni talalkoznek egy bi parral!
Ma délelőtt Siófok közelében kukkolnék srácot, férfit hoki közben, esetleg közös hoki
Miskolc és környéke.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Tudok menni,helyem nincs.Most délelőtt lenne alkalmas.
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék diszkrét, ápolt, átlagos férfival 18-44 év között.

Belfegor