Sziasztok!
Budapesten Bi férfiként keresek egy olyan srácot vagy Bi férfi taggal rendelkező párt akinek van helye ahol rendszeresen kielégítettük egymást.
Budapesten Bi férfiként keresek egy olyan srácot vagy Bi férfi taggal rendelkező párt akinek van helye ahol rendszeresen kielégítettük egymást.
Sziasztok,
Egerben férfi masszőrt keresek, aki masszírozna és kényeztetne is, kölcsönös is lehet.
Egerben férfi masszőrt keresek, aki masszírozna és kényeztetne is, kölcsönös is lehet.
Sziasztok! 23 éves szőrtelen szűk engedelmes srác vagyok es a domináns férfiét keresi Lehetőleg Budapesti férfit
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Aktív nagyfarkú pasi pest vagy dél pest??
A gubacsi hídnál valaki akit lehetne szopni vagy közös hoki
Szopnék, ma du. Érd-Bp. és környékéről keresek, pasit, aki, jól megszopatna.... Hely van!! Irj üzit!
Hali! Nagytarcsán valaki?
Bp most? Hely ok.
Szopnék, ma du. Érd-Bp. és környékéről keresek, pasit, aki, jól megszopatna.... Hely van!! Irj üzit!
Hajdú-Biharból keresek partnert ma estére.
Kényeztessük egymást élvezésig!
Kényeztessük egymást élvezésig!
Reptér környéken keresek formás,méretes farkú aktívat,aki tele van nagyon
Kemény bikát keresek, adatlapom szerint...... Faszimádó vagyok....... Írjatok üzit!
Valaki megy a Hegedűsbe most?
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is .
Szopni imadot keresek Ózd plusz 40km
Most valaki szopatna baszna pesten?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Csepelen hellyel vki?
Valaki megszopatna mostanaban pesten ??

Sheila