Salgótarjánban taliznék fiúval mai napon!
Albertirsán?
M6 mentén?
Aktívként ismerkednék.
Tatabánya fehérvár vonalon valaki hellyel?
Sziasztok!
Keresem partneren Budapesten és környékén.
Fiatal uni macis srác vagyok, szopás, dugás is érdekel
Írj, ha érdekellek
Keresem partneren Budapesten és környékén.
Fiatal uni macis srác vagyok, szopás, dugás is érdekel
Írj, ha érdekellek
Ma Szegeden szopnék kocsiban is.
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén kalandoznék ma…
Szopnek 11 kerben vagyok
Szopnék BP-n
Szopatnék Veszprém megyében.
Szolnokon megbízható partnert keresek 180/80/ 20 cm vastag ! Szopni szopatni !
Szia szép jó reggelt kívánok neked
(Ez egy válasz Békés 1 üzenetére (ma 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Békás megye , Gyomaendrőd, valaki szeretne cumizni?Privi!
Sziasztok. Ma reggel 9-12 ig cumiznék kispesten és környékén.
Siófokon Kedden délelőtt?!
Elég szomorú ez a helyzet!
A paramétereid nagyon kedvezőek, és az írásod alapján a műveltségnek sem vagy híjján.
Magam is azt tapasztalom, hogy inkább spórolnak és otthon verik a farkukat azokra az üzenetekre és képekre, amiket sikerült néhány emberből kicsikarniuk.
10 évig párként kerestünk pasit, és az is kínszenvedés volt. Két kezemen meg tudom számolni, hogy hányan jöttek el, egyen pedig azt is, hogy hányan hozták azt a jesítményt és szexkultúrát, amiről üzenetben áradoztak.
De aktív pasit is csak néhányat sikerült itt találnom. :( (Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (tegnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:52
A paramétereid nagyon kedvezőek, és az írásod alapján a műveltségnek sem vagy híjján.
Magam is azt tapasztalom, hogy inkább spórolnak és otthon verik a farkukat azokra az üzenetekre és képekre, amiket sikerült néhány emberből kicsikarniuk.
10 évig párként kerestünk pasit, és az is kínszenvedés volt. Két kezemen meg tudom számolni, hogy hányan jöttek el, egyen pedig azt is, hogy hányan hozták azt a jesítményt és szexkultúrát, amiről üzenetben áradoztak.
De aktív pasit is csak néhányat sikerült itt találnom. :( (Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (tegnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hagyjad már, 25 vagyok senki nem ír, fejér megyén belül, tudok utazni, meg minden, egy olyan partner se ír aki dugna. Megjegyzem csak idősebbeket keresek, úgy 38+ felfele. De még így se ír senki szóval
Szia, ha van kedved írj

shapard