Meleg és Bi pasik szex/ismerkedés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kipróbálnád? élveznéd újra?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#65535   ma 00:27
Titkos Név Titkos Név
??? Zavaró volt? Vagy miért? Ha irónia volt, akkor csak "költői" volt a kérdés.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03
Sziasztok! Kicsit hosszú lesz. Kimentem a Fóti Auchan parkolóba. Több autó is megjelent, körözött. Az egyikben egy pár ült és a vezető egy szép lány volt. Igaz., hogy senki nem reagált üzenetben, hogy jön. Először is segítséget kérnék: Hogyan jelezzem, hogy (igen, "azért" vagyok ott...) Papucsban mezítláb, tangában és szoknyában - most először vettem fel, hátha ez jobban bejön -"kicsit" átfáztam. 25 perc után nemcsak meguntam, hanem így is magyarázkodni kellett miért nem értem haza előbb. Legalább lett volna értelme... Ki fogok menni máskor is - holnap biztosan, kb. 3/4 kilenc körül érek oda - , de jó lenne, ha előtte üzenetben egyeztetnénk , hogy ki és mit szeretne, illetve azt, hogy megfelelő - e, hogy max 15-20 percem van.
#65534   ma 00:21
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
#65533   ma 00:15
Pedellus Pedellus
Pont te nem szoktál visszaírni senkinek. Olvastam pár kommentet rólad de nekem sem írtál vissza. Úgyhogy sírjál még kicsit!
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31
Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
#65532   ma 00:10
Titkos Név Titkos Név
Azt kihagytam, hogy többször is felléptem a kocsim kerekére, hogy megmutassam a szinte csupasz, tangás fenekem. Remélem, ha nem is jött oda a srác a kék autóval, de ha már vagy háromszor vissza jött megnézni, tetszett neki. A párnak pedig üzenem, hogy azért, mert azt írtam fel, hogy "szopni szeretnék" , attól még szívesen kielégíteném a Hölgyet és benne lennék sok mindenen...
#65531   ma 00:09
Pedellus Pedellus
Minden a papucs miatt volt....
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03
Sziasztok! Kicsit hosszú lesz. Kimentem a Fóti Auchan parkolóba. Több autó is megjelent, körözött. Az egyikben egy pár ült és a vezető egy szép lány volt. Igaz., hogy senki nem reagált üzenetben, hogy jön. Először is segítséget kérnék: Hogyan jelezzem, hogy (igen, "azért" vagyok ott...) Papucsban mezítláb, tangában és szoknyában - most először vettem fel, hátha ez jobban bejön -"kicsit" átfáztam. 25 perc után nemcsak meguntam, hanem így is magyarázkodni kellett miért nem értem haza előbb. Legalább lett volna értelme... Ki fogok menni máskor is - holnap biztosan, kb. 3/4 kilenc körül érek oda - , de jó lenne, ha előtte üzenetben egyeztetnénk , hogy ki és mit szeretne, illetve azt, hogy megfelelő - e, hogy max 15-20 percem van.
#65530   ma 00:03
Titkos Név Titkos Név
#65529   tegnap 23:42
Bence_fotoz Bence_fotoz
Nagyjából nekem is ezek a gondolataim vannak màr lassan…
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (tegnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:01
Mindenki kamus nyomorék. Lelkesen írogatnak csomóan a kiiras okra, de Ha képet kérsz esetleg akkor mindenki egyből paranoiás lesz, vagy egyszerűen csak nem reagál többet. A másik amikor rámír valaki, de utána már soha többé nem válaszol. Van képem. Jó farkam van, nem nézek ki szarul, azt hiszem képes vagyok normális kommunikációra. Mégis kurva nehéz bárkivel is találkozni. De hát amúgy igazából egy ilyen nyomorult troger oldaltól nem is várhatnank többet.
#65528   tegnap 22:43
bearlovercub bearlovercub
Szegedi, mackós, férfias kinézetű pasival ismerkednék.
#65527   tegnap 22:27
T.bor T.bor
Csütörtökre keresek aktív pasit! BP
#65526   tegnap 22:14
Lenzo77 Lenzo77
Totál igaz amit írsz!
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (tegnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:01
Mindenki kamus nyomorék. Lelkesen írogatnak csomóan a kiiras okra, de Ha képet kérsz esetleg akkor mindenki egyből paranoiás lesz, vagy egyszerűen csak nem reagál többet. A másik amikor rámír valaki, de utána már soha többé nem válaszol. Van képem. Jó farkam van, nem nézek ki szarul, azt hiszem képes vagyok normális kommunikációra. Mégis kurva nehéz bárkivel is találkozni. De hát amúgy igazából egy ilyen nyomorult troger oldaltól nem is várhatnank többet.
#65525   tegnap 22:01
Zozo911 Zozo911
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31
Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
#65524   tegnap 21:56
Lenzo77 Lenzo77
#65523   tegnap 21:40
Többeskaland37 Többeskaland37 VIP
Közös hoki, orál ma este valaki?
#65522   tegnap 20:41
sprite31 sprite31
Bp most valaki?
#65521   tegnap 20:28
Bma14 Bma14
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten smile
#65520   tegnap 20:22
szegedma szegedma
Szeged most?
#65519   tegnap 19:46
ffivagyok ffivagyok
Bp. 10 ker?
#65518   tegnap 19:42
Gerymiskolc1981 Gerymiskolc1981 VIP
Sziasztok holnap delelott Miskolc?
#65517   tegnap 19:40
karbantarto500 karbantarto500
Most autós srác Isaszeg-Dány környékén???
Privátba írj!
#65516   tegnap 19:36
unibipasi78 unibipasi78
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 12. 20. vasárnap
Üzenetek: 65535db
Utolsó üzenet: ma 00:27

Hírek

2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!