??? Zavaró volt? Vagy miért? Ha irónia volt, akkor csak "költői" volt a kérdés.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03

Sziasztok! Kicsit hosszú lesz. Kimentem a Fóti Auchan parkolóba. Több autó is megjelent, körözött. Az egyikben egy pár ült és a vezető egy szép lány volt. Igaz., hogy senki nem reagált üzenetben, hogy jön. Először is segítséget kérnék: Hogyan jelezzem, hogy (igen, "azért" vagyok ott...) Papucsban mezítláb, tangában és szoknyában - most először vettem fel, hátha ez jobban bejön -"kicsit" átfáztam. 25 perc után nemcsak meguntam, hanem így is magyarázkodni kellett miért nem értem haza előbb. Legalább lett volna értelme... Ki fogok menni máskor is - holnap biztosan, kb. 3/4 kilenc körül érek oda - , de jó lenne, ha előtte üzenetben egyeztetnénk , hogy ki és mit szeretne, illetve azt, hogy megfelelő - e, hogy max 15-20 percem van.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Pont te nem szoktál visszaírni senkinek. Olvastam pár kommentet rólad de nekem sem írtál vissza. Úgyhogy sírjál még kicsit!
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
Azt kihagytam, hogy többször is felléptem a kocsim kerekére, hogy megmutassam a szinte csupasz, tangás fenekem. Remélem, ha nem is jött oda a srác a kék autóval, de ha már vagy háromszor vissza jött megnézni, tetszett neki. A párnak pedig üzenem, hogy azért, mert azt írtam fel, hogy "szopni szeretnék" , attól még szívesen kielégíteném a Hölgyet és benne lennék sok mindenen...
Minden a papucs miatt volt....
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03

Sziasztok! Kicsit hosszú lesz. Kimentem a Fóti Auchan parkolóba. Több autó is megjelent, körözött. Az egyikben egy pár ült és a vezető egy szép lány volt. Igaz., hogy senki nem reagált üzenetben, hogy jön. Először is segítséget kérnék: Hogyan jelezzem, hogy (igen, "azért" vagyok ott...) Papucsban mezítláb, tangában és szoknyában - most először vettem fel, hátha ez jobban bejön -"kicsit" átfáztam. 25 perc után nemcsak meguntam, hanem így is magyarázkodni kellett miért nem értem haza előbb. Legalább lett volna értelme... Ki fogok menni máskor is - holnap biztosan, kb. 3/4 kilenc körül érek oda - , de jó lenne, ha előtte üzenetben egyeztetnénk , hogy ki és mit szeretne, illetve azt, hogy megfelelő - e, hogy max 15-20 percem van.
Nagyjából nekem is ezek a gondolataim vannak màr lassan…
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (tegnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:01

Mindenki kamus nyomorék. Lelkesen írogatnak csomóan a kiiras okra, de Ha képet kérsz esetleg akkor mindenki egyből paranoiás lesz, vagy egyszerűen csak nem reagál többet. A másik amikor rámír valaki, de utána már soha többé nem válaszol. Van képem. Jó farkam van, nem nézek ki szarul, azt hiszem képes vagyok normális kommunikációra. Mégis kurva nehéz bárkivel is találkozni. De hát amúgy igazából egy ilyen nyomorult troger oldaltól nem is várhatnank többet.
Szegedi, mackós, férfias kinézetű pasival ismerkednék.
Csütörtökre keresek aktív pasit! BP
Totál igaz amit írsz!
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (tegnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:01

Mindenki kamus nyomorék. Lelkesen írogatnak csomóan a kiiras okra, de Ha képet kérsz esetleg akkor mindenki egyből paranoiás lesz, vagy egyszerűen csak nem reagál többet. A másik amikor rámír valaki, de utána már soha többé nem válaszol. Van képem. Jó farkam van, nem nézek ki szarul, azt hiszem képes vagyok normális kommunikációra. Mégis kurva nehéz bárkivel is találkozni. De hát amúgy igazából egy ilyen nyomorult troger oldaltól nem is várhatnank többet.
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
Közös hoki, orál ma este valaki?
Bp most valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szeged most?
Bp. 10 ker?
Sziasztok holnap delelott Miskolc?
Most autós srác Isaszeg-Dány környékén???
Privátba írj!
Privátba írj!
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.