Még mindig keresek délelőttre Budapesten közös hokira partnert. Helyem nincs. Akkor írj, ha nem vagy sokkal idősebb.
Sziasztok!kedden a Hegesbe ürítenék.1-2 óra alatt akár többen is szo9phatnak,akár egyszerre ie.
Sziasztok! Hétfő délelőtt fiatal fiút szopatnék Balatonmárián. Helyem van.
Sziasztok!
Ma estére keresek egy diszkrét, kedves, szolid pàrt. Lehet beszélgetős, ismerkedős is. Helyem van.
Ma estére keresek egy diszkrét, kedves, szolid pàrt. Lehet beszélgetős, ismerkedős is. Helyem van.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok ! Hellyel rendelkező uni biszex partnert keresek Szekszárdon aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható de szabadban kalandban is benne vagyok. Lenne valaki akit érdekel ? Írj privit
Mai nap valaki Vecsésen ??? Közös maszti , Szimpátia esetén szopatnèk és szopnék autóban.
Szia itt most Zoltán benne vagyok!
Te merre vagy? (Ez egy válasz szeretekhokizni üzenetére (ma 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:19
Te merre vagy? (Ez egy válasz szeretekhokizni üzenetére (ma 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten a délelőtti órákban közös hoki? Helyem nincs. Szabadban is ideális. Ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Budapesten a délelőtti órákban közös hoki? Helyem nincs. Szabadban is ideális. Ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Újpesten vagy a közelében talizni és szexelni, ha érdekelne írj és élvezhetnénk egymást! Olvasd el az adatlapomat!
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Hétfőn délkörül szopnék fehérvár,pest környékén...
Uni passzív vagyok,uni pasit keresek.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Más is szokott hasonlót írni ide, valaki rendszeresen.
(Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (ma 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:35
Bocsánat,hogy ebbe a fórumba írtam,most látom,hogy bi pasik csoportja
Remelem nem bántottunk meg senkit,
Elnézést!
Elnézést!
Cumi nálad pesten
Bocsánat,hogy ebbe a fórumba írtam,most látom,hogy bi pasik csoportja
Elnézést! (Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (ma 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézést! (Ez egy válasz Hármashatás üzenetére (ma 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi párként,
Bisex hölgyet keresünk mind3 örömére!
Mi párként,
Bisex hölgyet keresünk mind3 örömére!
Veszprém környékén szopatnék
Miskolcon most valaki szopni szopatni? Lakás van

Tawny Roberts