ha van kocsid,és holnap/pénteken/szeretnél egyet szopatni diszkréten,akkor irj privátban!veszprémtöl 15 km-re Ajka fele!délelött 8-9 között!nyelem!mackos bi hapsi vagyok!
Dányból keresek srácot.
Privátba írj.
Privátba írj.
kecskeméti nagyfaszút keresek akit szopnék és megdugna.
Fiatal srác aki rendszeresen szopna Pécsen?
Sziasztok, most valaki, beszélgetés, iszogatás, szex? Nálam vagy nálad?
Péntek délelötre keresek gyöngyös vagy környén pasit közös hoki szopatás stb... irj privátba
Este 8-9 körül Budán fogadnék kölcsönös szopásra!
Ma estére keresek aktív pasit, ferfiast. Bp/pest megye. Helyem van de utazni is tudok.
PM
PM
Aktuális, akár a végtelenségig.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma valaki Bp Zugló Bostyak ter kornyeke ? Uni aktiv erdekel laza bi jatekra.
Ma valaki Bp Zugló Bostyak ter kornyeke ? Uni aktiv erdekel laza bi jatekra.
Sziasztok!Debrecenből valaki?
Van kint valaki a reptéri kifutó?
Hétfőn délelőtt kb 11ó-tól tervezem meglátogatni a Hegedűs utcai intézményt. Ha lenne csini ápolt csupi nőies transz, cd szívesen faszra húznám..De egy ápolt egészséges pasival is szívesen hokiznék (egymásnak..) Ápolt heteró kapcsolatban élő bi. pasi vok.Csak átutazóban leszek Pesten így erre az időpontra keresek +-..
Sziasztok! Mai nap estére kerwsek aktív partnert vagy partnereket Gyulán. Vár környéken tartózkodom meg a mai nap.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten!
Szerintetek lenne siker élémeny ha reptérnél nyitott ajtókkal várnám a farkakat?
Kor méret alkat nem igazán érdekel de itt több mint egy éve nem tudtam partnert összeszedni..
Elképzelés hogy aki szopatni akar fejhez jön aki baszni az a tangás seggemhez
Kor méret alkat nem igazán érdekel de itt több mint egy éve nem tudtam partnert összeszedni..
Elképzelés hogy aki szopatni akar fejhez jön aki baszni az a tangás seggemhez
Keresek egy fiatal srácot, aki szeretné, hogy egy idős pasi leszopja. Légy ápolt és diszkrét. A többit priviben.
Hello Srácok! Közös lazulásra, nem egy alkalmas dologra keresek hasonlóan laza partnert, Bp-ről.
Szopatómat keresem, adatlapom szerint, Paksról és környékéről.

ikarus66