Szombat délelöt Hatvan Hort csány környékén szopatnék .privátba keres.. csak adatlapal rendelkezök keresenek diszkréció higénia adott és elvárt
Picit összezavarodtam. Ki a fiú, ki a lány, és ki kivel lenne? Ki hova száLLna be?
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (ma 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:32
Olyan fiukat keresek párommal.aki lány ,hogy párom iranyitana benneteket és be szálna
Olyan fiukat keresek párommal.aki lány ,hogy párom iranyitana benneteket és be szálna
Mostanaban Ujpesten kalandoznek...
Dunavarsány, fiatal srác, mostanában?
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Hali szép vastag farkamat szeretném szoptatni holnap pénteken késő délután Pécelen van helyem.Ha fitymás faszod van én is leszoplak ha akarod
Helló!Dunakeszi felé biszex pasik??irjatok
Kedves partnerkeresők!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
Sziasztok a reptéren valaki van?
Péntek estère keresünk, vibert kèrünk
Tokaj Miskolc között cumiznék. Valaki?
Péntek délután Nagykanizsa -Siófok vonalon autómban valaki kielégíthetne....
Senki sem akar holnap Pesten megszopatni? Szomorú!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:31
Holnap megyek fel Pestre. Vajon lesz innen valaki, aki szívesen leszopatná a farkát velem? Több is lehet, az adatlapom szerint, de nem sok esélyt látok.
Fiatal fiúkat szívesen kényeztetném masszazs és egyéb kellemes dologgal kölcsönös odafigyeléssel! Újpesten vagyok minden adott hogy talizzunk és élvezzük egymást!
Sziasztok. Szolnoki hellyel rendelkező fiatal pasi van aki ismerkedne?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Ma délelőtt esztergom környékén valaki valamit?
Tiszalökön aktívat fogadnék ma délután.

Charlie