Szopatnék/dugnék autóban vagy nálad (Kistarcsa és környéke, XVI, XVII ker). Kb. 5-ig vagyok elérhető. Legyél igényes (max. 60-ig)
Valaki akar szopatni?
Ujpalotán kinek lenne helye most?
Kedves partnerkeresők!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
17. Kerület autós kaland?
Sziasztok Kezdőként ismerkednék, kölcsönös dolgokra.
Este Csepelen szopnék vagy meg is dughatsz helyem van. Írj ha komolyan gondolod.
Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek diszkrét partnert Szegeden
Bács megye déli részén kölcsönös kényeztetés vagy cumi ?? Egyoldalúan is ok.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Kecskeméti biszex párt keresek kellemes kalandra
Kaposvár szopnèk
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Azt hittem, hogy tövig kell.
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres.
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az oldalamat és írj ha van kedved!
Szopnek 11 kerben most
ma reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
kecskeméti pasit keresek aki megdugna

Chelsea